Geniet dit voorjaar optimaal van het gezonde buitenleven met een stijlvolle houten tuinhuis.

5 januari 2016

Geniet dit voorjaar optimaal van het gezonde buitenleven met een stijlvolle houten tuinhuis. Zorg dat u op tijd uw tuin, tuinhuis en buitenverblijf op orde heeft, om optimaal te genieten van het heerlijke voorjaar. Deze houten tuinhuis wordt geheel op maat gemaakt, van duurzame en hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout.

Bij een nieuw buitenverblijf is het belangrijk dat het duurzaam is, maar ook warmte en sfeer uitstraalt. Deze prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda heeft een sfeervol landelijke uitstraling. De eikenhouten gebinten en kolommen die zijn toegepast op traditionele wijze met pen en gatverbindingen, geven een stijlvolle uitstraling. Bovendien ruikt u de heerlijke geur van eikenhout, dit geeft een oase aan rust.

Ook onderhoud brengt kosten en veel tijd met zich mee, schuren, schilderen of beitsen behoord met een eikenhouten tuinhuis met veranda tot het verleden. Eikenhout heeft van zichzelf een hoge duurzaamheid, en kan tientallen jaren onbehandeld mee.

Omdat elke tuin haar eigen ontwerp en architectuur heeft, is het belangrijk uw wensen, de mogelijkheden en tuinontwerp goed op elkaar af te stemmen. Vooraf komen wij altijd vrijblijvend bij u ter plaatse om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Aan de hand van dit gesprek maken wij een 3d ontwerp en uitgewerkte offerte zodat u van alle facetten op de hoogte bent. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Deze eikenhouten tuinhuis met veranda wordt geheel prefab in onze werkplaats gemaakt, en in slechts 2 dagen ter plaatse gemonteerd en opgeleverd. Bouwoverlast en bouwafval is minimaal en u kunt snel zorgeloos genieten van uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met veranda.

Laat u inspireren door te talloze foto’s, en vraag geheel vrijblijvend informatie, inspiratieboek of een brochure aan.

houten tuinhuis met veranda

exclusief_tuinhuis_6 - Geniet dit voorjaar optimaal van het gezonde buitenleven met een stijlvolle houten tuinhuis.

houten tuinhuis met veranda

 

exclusief_tuinhuis_4 - Geniet dit voorjaar optimaal van het gezonde buitenleven met een stijlvolle houten tuinhuis.

houten tuinhuis met veranda

exclusieve_tuinhuizen - Geniet dit voorjaar optimaal van het gezonde buitenleven met een stijlvolle houten tuinhuis.

houten tuinhuis met veranda