Houten bijgebouw gemaakt van geselecteerd eerste klas eiken.

6 januari 2016

Houten Bijgebouw

Een houten bijgebouw kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u het gebruiken als opslag voor tuingereedschap, tuinkamer om heerlijk te relaxen, of hobby matig inrichten met zwembad, sauna, fitness of wellness. De houten bijgebouwen zijn goed te isoleren, en met behulp van een verwarming of houtkachel is de temperatuur zelfs in de winterseizoen aangenaam. Naast de aangename temperatuur heeft een houten bijgebouw ook een heerlijke geur en gezonde leefklimaat.

Wanneer u een houten bijgebouw plaatst, is het belangrijk goed te inventariseren wat uw wensen zijn, en tevens waarvoor u het nu en in de toekomst wilt gebruiken. Deze houten bijgebouwen worden geheel op maat gemaakt, en ingericht naar uw wensen en gebruikersdoeleind. Vooraf komen wij uiteraard bij u ter plaatse om uw wensen te inventariseren, en de mogelijkheden toe te lichten. Daarnaast kunnen wij de situatie en tuinarchitectuur bekijken, en daar uw nieuwe eikenhouten bijgebouw perfect op afstemmen. Na dit vrijblijvend gesprek ontvangt u van ons een 3d ontwerp waarin alle details zijn opgenomen. Bij dit 3d ontwerp voegen wij uiteraard een uitgewerkte offerte met prijscondities.

Een houten bijgebouw plaatst u maar één keer, helemaal wanneer u het inricht met apparatuur of wellness. Daarom is kwaliteit zeer belangrijk. Wij werken enkel met duurzame en hoogwaardige houtsoorten als eerste klas eiken en larikshout. Deze houtsoorten worden vers gezaagd en bewerkt, en kunnen onbehandeld tientallen jaren mee. Daardoor heeft u geen onderhoud, en kunt u zorgeloos jaren genieten van uw nieuwe houten bijgebouw. 

Naast de hoge duurzaamheid en kwaliteit van eikenhout, bezit eiken ook veel charme en een heerlijke geur. Wanneer u uw eikenhouten bijgebouw instapt ruikt u die heerlijke geur van eikenhout. De eikenhouten gebinten en kolommen die tevens van eiken zijn gemaakt, worden vervaardigt met traditionele pen en gatverbindingen, een eeuwenoude ambachtswerk die in haar schoonheid is te zien in deze eikenhouten bijgebouw.

Wanneer u bouwplannen heeft, bel of mail ons gerust. Wij komen geheel vrijblijvend bij u ter plaatse, of sturen u per mail informatie en een inspiratie boek. Naast de informatie kunt u altijd een referentie project bij u in de omgeving bekijken, en daar klanten spreken over hun ervaringen. Tevens verwelkomen wij u graag bij onze nieuwe bedrijventerrein ‘contact’, om daar onder genot van een kop koffie uw wensen te bespreken en de mogelijkheden toe te lichten.

Contact pagina

Eiken houten bijgebouw

7_houten_tuinhuis_met_groendak - Houten bijgebouw gemaakt van geselecteerd eerste klas eiken.

Eiken houten bijgebouw

11_houten_veranda_met_groendak - Houten bijgebouw gemaakt van geselecteerd eerste klas eiken.

Eiken houten bijgebouw

27_Ambachtelijk_houten_tuinhuis - Houten bijgebouw gemaakt van geselecteerd eerste klas eiken.

Eiken houten bijgebouw

eikenhoutenbijgebouw_met_wellness_(7) - Houten bijgebouw gemaakt van geselecteerd eerste klas eiken.

Eiken houten bijgebouw

eiken_bijgebouw_met_sauna1 - Houten bijgebouw gemaakt van geselecteerd eerste klas eiken.

Eiken houten bijgebouw

eiken_bijgebouw_met_sauna - Houten bijgebouw gemaakt van geselecteerd eerste klas eiken.