Houten garage met grote carport op maat gemaakt.

8 januari 2016

Houten garage met carport.

Een houten garage met carport is voor veel doeleinden te gebruiken. Zo kunt u uw auto parkeren onder de carport, of tevens inrichten als overkapping of tuinkamer. Ook de garage is voor meerdere doeleinden te gebruiken, zoals opbergruimte, wellnessruimte of bijkeuken. Deze houten garage met carport wordt geheel op maat gemaakt naar uw wensen. Wij houden in het ontwerp rekening met de gebruikersdoeleind en tuinarchitectuur.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk kwaliteit voor u is, daarom werken wij enkel met de meest duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout. Met deze houtsoorten bent u verzekerd van kwaliteit, heeft u geen onderhoud en bezit u een garage met carport die tientallen jaren mee gaat. 

Naast een goede kwaliteit, is de uitstraling natuurlijk ook zeer belangrijk. U gaat er immers naar verwachting jaren gebruik van maken. Zoals u op de foto’s ziet, besteden wij veel aandacht aan de uitstraling, formaat, en tevens details. Immers details maken het eindresultaat. Deze houten garage met carport heeft een robuust landelijke uitstraling. Daarnaast heeft het door de afwerking een authentieke look.

Wanneer u naar verloop van tijd uw houten garage met carport wilt verlengen of wijzigen, is dit goed realiseerbaar. Het systeem kan zowel in de breedte als lengte worden aangepast en uitgebreid.

Deze houten garage met carport wordt geheel prefab gemaakt in onze werkplaats in Hardenberg. Dit bouwproces van uw houten garage met carport kunt u live volgen doormiddel van foto’s of een bezoek aan onze werkplaats in Hardenberg. Als bouwpakket komt het op de afgesproken datum aan bij u thuis, en wordt het door onze vakkundige mannen in elkaar gezet en afgemonteerd. slechts twee dagen heeft u bouwvakkers over de vloer, en daarna staat het gehele houten garage met carport.

Heeft u interesse, of wilt u meer weten over een houten garage met carport? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Houten garage met carport

Tuinhuis - Houten garage met grote carport op maat gemaakt.

Houten garage met carport

Eiken_tuinhuis - Houten garage met grote carport op maat gemaakt.

Houten garage met carport

tuinhuizen - Houten garage met grote carport op maat gemaakt.

Houten garage met carport

Robuuste_tuinhuis - Houten garage met grote carport op maat gemaakt.