Eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer geplaatst in Baarn.

18 januari 2016

In Baarn hebben wij afgelopen periode een prachtige eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer mogen plaatsen. Deze eikenhouten bijgebouw met tuinkamer is voorzien van sedum groendak met 4 verschillende soorten vetplanten die per jaargetijde verkleuren. Tevens in de houten tuinkamer een vlondervloer met daarop een hottube en sfeervolle houtkachel. Kortom alles aanwezig om het hele jaar door volop te genieten van het gezonden en sfeervolle buitenleven.

Om exclusief maatwerk te leveren is het belangrijk goed contact te hebben met de klant/opdrachtgever. Daarom gaan wij vooraf altijd bij u langs om uw wensen te bespreken en de situatie te bekijken. Ook in Baarn hebben wij deze zomer een prettig orientatie gesprek gehad met deze klant. De klik was snel aanwezig, en de wensen zijn goed doorgesproken. Tevens hebben wij zowel foto materiaal als monsterstukken bij ons om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Na dit gesprek hebben wij een 3d ontwerp gemaakt, en tevens een uitgewerkte offerte met daarin ook de prijscondities. De reactie hierop was zeer positief, en na kleine aanpassingen en nogmaals een goed gesprek hebben wij deze schitterende houten bijgebouw met tuinkamer mogen bouwen.

Deze houten bijgebouw met tuinkamer is geheel prefab gemaakt in onze werkplaats in Hardenberg, en in twee dagen gemonteerd ter plaatse in Baarn. De bekleding en gebinten van deze houten bijgebouw met tuinkamer zijn van eerste klas geselecteerd eikenhout. Ook de tuinkamer is geheel bekleed aan de binnenzijde met eikenhout.

De vlondervloer in de tuinkamer en rondom het bijgebouw is geheel geisoleerd met hoogwaardig harde isolatie. Dit voorkomt optrekkend vocht, en zorgt dat met behulp van een houtkachel ook in de winter aangenaam gebruik gemaakt kan worden van deze houten bijgebouw met tuinkamer.

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of brochure? Bel of mail ons geheel vrijblijvend.

Eiken bijgebouw met tuinkamer

Eiken_bijgebouw_(1) - Eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer geplaatst in Baarn.

Eiken bijgebouw met tuinkamer

Eiken_bijgebouw_(7) - Eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer geplaatst in Baarn.

Eiken bijgebouw met tuinkamer

Eiken_bijgebouw_(2) - Eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer geplaatst in Baarn.

Eiken bijgebouw met tuinkamer

Eiken_bijgebouw_(3) - Eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer geplaatst in Baarn.

Eiken bijgebouw met tuinkamer

Eiken_bijgebouw_(4) - Eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer geplaatst in Baarn.

Eiken bijgebouw met tuinkamer

Eiken_bijgebouw_(5) - Eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer geplaatst in Baarn.

Eiken bijgebouw met tuinkamer

Eiken_bijgebouw_(6) - Eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer geplaatst in Baarn.

Eiken bijgebouw met tuinkamer

Eiken_bijgebouw_(7) - Eiken bijgebouw met stijlvolle tuinkamer geplaatst in Baarn.