Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

19 januari 2016

Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt. Stijlvolle details geven deze houten tuinhuis met luifel een authentieke uitstraling. Daarnaast combineren de eikenhouten gebinten en kolommen met de zwarte larikshouten wandelementen prachtig. Laat u inspireren door de foto’s van deze prachtige houten tuinhuis met luifel.

Bent u op zoek naar een buitenverblijf om het hele jaar door te kunnen genieten van het gezonde buitenleven? Deze nostalgische houten tuinhuis met luifel geeft u de allure waar u naar op zoek bent. Enkel duurzame en eerlijke materialen zijn toegepast bij deze houten tuinhuis met luifel, waardoor de charme en uitstraling sfeervol en authentiek is. 

De gebinten en kolommen zijn van eerste klas geselecteerd eikenhout, daartussen treft u zwarte gepotdekselde wandelementen, vervaardigt van duurzaam larikshout. De eiken deuren en ramen zijn voorzien van zwart nostalgisch hang en sluitwerk. Het dak wordt afgewerkt met verbeterd hollandse dakpannen, met daarvoor een chique zinken dakgoot met sierwrongen en uitloop.

Met deze houten tuinhuis met luifel bent u verzekerd van jaren lang zorgeloos plezier. De sfeer en charme van deze houtsoorten proeft u elke dag. Daarnaast geven de stijlvolle details de uitstraling en afwerking die u wenst.

Deze houten tuinhuis met luifel wordt compleet prefab gemaakt in onze werkplaats in Hardenberg, en in slechts twee dagen gemonteerd en opgeleverd bij u ter plaatse. Wij leveren en monteren door heel Nederland, Duitsland en België. Ook projecten buiten deze grenzen zijn in overleg uiteraard mogelijk.

Elke tuin of erf is uiteraard anders, en heeft haar eigen architectuur. Daaorm realiseren wij deze houten tuinhuis met luifel compleet als maatwerk. Vooraf nemen wij u wensen door, komen wij vrijblijvend bij u ter plaatse, en maken aan de hand van dit gesprek voor u een 3d ontwerp. Doormiddel van dit 3d ontwerp heeft u een goed beeld van uw nieuwe houten tuinhuis met luifel.

Wilt u meer informatie? Vrijblijvend gesprek of inspiratieboek? Neem dan contact met ons op.

Houten tuinhuis met luifel

04-houten_tuinhuis_met_luifel_(1) - Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis met luifel

02-houten_tuinhuis_met_luifel_(5) - Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis met luifel

05-houten_tuinhuis_met_luifel_(3) - Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis met luifel

10-houten_tuinhuis_met_luifel_(10) - Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis met luifel

08-houten_tuinhuis_met_luifel_(8) - Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis met luifel

07-houten_tuinhuis_met_luifel_(6) - Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis met luifel

09-houten_tuinhuis_met_luifel_(9) - Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

06-houten_tuinhuis_met_luifel_(4) - Nostalgische houten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.