Authentiek houten kapschuur met authentieke detaillering.

20 januari 2016

Houten kapschuur

Het hele jaar door sfeervol genieten van het gezonde buitenleven? Met een prachtige houten kapschuur bent u verzekerd van sfeer en luxe die u wenst. In de kapschuur kunt u uw tuinspullen opbergen, en onder de tuinkamer kunt u heerlijk genieten van het buitenleven. Deze kapschuur met tuinkamer kunt u aanpassen, ontwerpen en invullen geheel naar uw wens. U bepaalt de richting, wij verzorgen het ontwerp en de detaillering. Laat u inspireren door de talloze foto’s van deze houten kapschuur, en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ontwerp: elke tuin en erf heeft zijn eigen ontwerp en architectuur. Wanneer u een houten kapschuur wilt plaatsen is het belangrijk daar rekening mee te houden. Tevens kan een houten kapschuur voor veel doeleinden worden gebruikt, zoals opslag, tuinkamer, hobbyruimte of verblijfsruimte. Om goed in te spelen op deze faccetten komen wij vooraf vrijblijvend bij u ter plaatse, om u wensen en de mogelijkheden mondeling te bespreken. Aan de hand van dit gesprek ontwerpen wij met 3d programmering uw houten kapschuur geheel in 3d. Doormiddel van deze moderne programmering krijgt u een perfect beeld van de toekomstige houten kapschuur, en kunt u deze 3d tekening vooraf goed bekijken en eventueel laten aanpassen.

Materiaalgebruik: Als geen ander weten wij hoe belangrijk kwaliteit voor u is, daarom werken wij enkel met de meest duurzame en eerlijke houtsoorten als eerste klas eiken en larikshout. Deze houtsoorten kenmerken zich door haar natuurlijke uitstraling en geur, en kan onbehandeld verwerkt worden. De charme van deze houtsoorten blijft u proeven in uw houten kapschuur. Het dak wordt afgewerkt met larikshouten dakbeschot en verbeterd hollandse dakpannen. Nostalgische uitstraling van deze dakpannen geven deze houten kapschuur de allure die u wenst. 

Werkwijze: Om wekenlang bouwoverlast bij u ter plaatse te voorkomen, realiseren wij deze houten kapschuur geheel prefab in onze werkplaats in Hardenberg. Tijdens dit proces houden wij u doormiddel van foto’s op de hoogte van de voortgang, en is het uiteraard ook mogelijk een kijkje te nemen in onze werkplaats te Hardenberg. Wanneer alle onderdelen prefab zijn voorbereid, gaat het als bouwpakket op de vrachtwagen en wordt het bij u afgeleverd. U kunt kiezen om dit bouwpakket door onze vakkundige opbouwploeg te laten monteren. Zelfmontage behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Contact; Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of gesprek aanvragen. Bel of mail ons gerust, onze vertegenwoordigers staan u graag te woord.

Houten kapschuur

30-houten_kapschuur_veranda_(1) - Authentiek houten kapschuur met authentieke detaillering.

Houten kapschuur

16-houten_kapschuur_veranda_(30) - Authentiek houten kapschuur met authentieke detaillering.

Houten kapschuur

17-houten_kapschuur_veranda_(31) - Authentiek houten kapschuur met authentieke detaillering.

Houten kapschuur

31-houten_kapschuur_veranda_(2) - Authentiek houten kapschuur met authentieke detaillering.

Houten kapschuur

33-houten_kapschuur_veranda_(4) - Authentiek houten kapschuur met authentieke detaillering.

Houten kapschuur

35-houten_kapschuur_veranda_(6) - Authentiek houten kapschuur met authentieke detaillering.

Houten kapschuur

40-houten_kapschuur_veranda_(11) - Authentiek houten kapschuur met authentieke detaillering.

Houten kapschuur

42-houten_kapschuur_veranda_(13) - Authentiek houten kapschuur met authentieke detaillering.