Houten kapschuur gebouwd in landelijke stijl.

21 januari 2016

Houten kapschuur gebouwd in landelijke stijl. Bent u op zoek naar een houten kapschuur? Wij realiseren eiken en larikshouten kapschuren geheel op maat en naar uw wensen. Stijlvolle detaillering, unieke uitstraling en tevens duurzaam en ecologische materiaaltoepassing. Deze houten kapschuren worden geheel prefab gemaakt in onze werkplaats in Hardenberg en in slechts 3 dagen compleet gemonteerd bij u ter plaatse.

Deze landelijke houten kapschuur, ook wel in de volksmond drentse kapschuur genoemd, kenmerkt zich door zijn dakconstructie. De voorzijde is stijler en hoger, de achterzijde loopt langer en lager door. De houten kapschuur bestaat al eeuwen, en werdt in het verleden vaak toegepast bij boerderijen en opslagloodsen. De achterzijde met haar lage kant werdt vaak gebruikt voor opslag van stroo of hooi, en aan de voorzijde kon de auto, trekker of wagen gestalt worden.

Tegenwoordig worden houten kapschuren steeds vaker voor meer doeleienden gebruikt. Het is goed toe te passen als werkplaats, garage, carport of bijgebouw. De landelijke stijl en authentieke detaillering geven deze houten kapschuur de allure die u wenst. Bovendien heeft u met een houten kapschuur zoals u hieronder treft, geen onderhoud en schilderwerkzaamheden. Het eiken en larikshout wordt onbehandeld aangebracht, en zal ook onbehandeld tientallen jaren mee gaan.

Natuurlijk heeft ieder haar eigen wensen en gebruikersdoeleind. Daarom realiseren wij deze houten kapschuur geheel op maat en naar uw wensen. Vooraf komen wij geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden toe te lichten en eventueel voorbeelden te laten zien. Na dit gesprek ontwerpen wij in 3d programmering een houten kapschuur geheel naar uw wensen en de uitkomst van ons persoonlijk gesprek. Door dit 3d ontwerp heeft u een perfect beeld van uw nieuwe houten kapschuur, en kunnen de details goed en duidelijk worden afgestemd.

Wilt u meer informatie? een vrijblijvend gesprek? of een brochure? Bel of mail ons dan!!

houten kapschuur

landelijke_schuur - Houten kapschuur gebouwd in landelijke stijl.

houten kapschuur

paarden_boxen - Houten kapschuur gebouwd in landelijke stijl.

houten kapschuur

opslag_schuur - Houten kapschuur gebouwd in landelijke stijl.