Geniet dit voorjaar van uw nieuwe eikenhouten buitenverblijf.

25 januari 2016

Geniet dit voorjaar van uw nieuwe eikenhouten buitenverblijf. Heerlijk ontspannen in uw tuin na een dag werken, de sfeer en charme proeven van het buitenleven, en daarbij optimaal genieten van het comfort van een eikenhouten buitenverblijf. Laat in inspireren door de talloze foto’s van deze sfeervolle eikenhouten buitenverblijf, en vraag vrijblijvend informatie, prijzen en inspiratieboek aan.

Deze eikenhouten buitenverblijf annex tuinkamer wordt geheel op maat gemaakt naar uw wensen. Een grotere of kleinere buitenverblijf behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Het formaat, de uitstraling en het ontwerp hangt af van uw wensen en de beschikbare ruimte op uw erf. Daarom komen wij altijd vooraf vrijblijvend bij u ter plaatse om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken.

Naast de stijlvolle detaillering en sfeervolle karakter, bezit deze eikenhouten buitenverblijf de hoge kwaliteit en duurzaamheid die u wenst. Wij passen enkel eerlijke en duurzame houtsoorten toe, zoals eiken en larikshout. Deze houtsoorten worden vers gezaagd en verwerkt in onze werkplaats in Hardenberg, en als prefab bouwpakket in twee dagen bij u ter plaatse gemonteerd.

Wilt u eens van de sfeer proeven, dan kunt u deze eikenhouten buitenverblijf uiteraard bezichtigen. Ook de productie en ambachtelijke vakwerk is te bekijken in onze werkplaats aan de klinkerweg 23 te Hardenberg. Naast de bezichtiging kunnen wij ook bij u ter plaatse komen om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, dit alles uiteraard geheel vrijblijvend.

Eikenhouten buitenverblijf

buitenkamer - Geniet dit voorjaar van uw nieuwe eikenhouten buitenverblijf.

Eikenhouten buitenverblijf

duurzame_buitenkamer - Geniet dit voorjaar van uw nieuwe eikenhouten buitenverblijf.

Eikenhouten buitenverblijf

Vechtdal_bouwsystemen - Geniet dit voorjaar van uw nieuwe eikenhouten buitenverblijf.

Eikenhouten buitenverblijf

Duurzame_tuinhuizen - Geniet dit voorjaar van uw nieuwe eikenhouten buitenverblijf.

Eikenhouten buitenverblijf

houten_buitenkamers - Geniet dit voorjaar van uw nieuwe eikenhouten buitenverblijf.