Heerlijk wegdromen in de prachtige houten tuinpaviljoen ‘marqués’.

11 februari 2016

Heerlijk wegdromen in de prachtige houten tuinpaviljoen ‘marqués’. Wegtrekken in uw tuinpaviljoen en even los van de dagelijkse beslommeringen. Heerlijk  genieten van de charme en rust, met een wijntje of kopje thee.U ziet de schoonheid van de ambachtelijke detaillering, met veel liefde en passie wordt deze houten tuinpaviljoen gemaakt door de vakmannen. Deze houten tuinpaviljoen is geheel aan uw wensen aan te passen. 

De plek in uw tuin om tot rust te komen verdient aandacht. Een houten tuinpaviljoen is immers uw buitenverblijf waar u kunt genieten van het gezonde buitenleven en de rust. Daarom besteden wij uiterste aandacht aan details, materiaalgebruik en uitstraling. Deze karakterestieke tuinpaviljoens ‘marques’ worden gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen als eerste klas eikenhout. Naast de duurzaamheid, proeft u ook de heerlijke geur en charme van eikenhout. 

Elke tuin of erf heeft haar eigen architectuur. Een houten tuinpaviljoen moet daar naadloos bij aansluiten en tussen passen. Daarom worden deze houten tuinpaviljoens geheel op maat gemaakt naar uw wensen en de tuinarchitectuur. U zult denken, hoe kunnen zij hier rekening mee houden? Wij komen vooraf bij u ter plaatse en bekijken uw tuin, en nemen uw wensen mondeling door. Daarna maken wij een 3d ontwerp met de sfeer en detaillering van uw nieuwe tuinpaviljoen. Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend.

Klik hier voor meer informatie over tuinpaviljoen ‘marques’

Houten tuinpaviljoen

eikenhouten_tuinpaviljoen - Heerlijk wegdromen in de prachtige houten tuinpaviljoen 'marqués'.

Houten tuinpaviljoen

exclusief_tuinpaviljoen - Heerlijk wegdromen in de prachtige houten tuinpaviljoen 'marqués'.

Houten tuinpaviljoen

tuinpaviljoen - Heerlijk wegdromen in de prachtige houten tuinpaviljoen 'marqués'.

Houten tuinpaviljoen

luxe_tuinpaviljoen - Heerlijk wegdromen in de prachtige houten tuinpaviljoen 'marqués'.