Nostalgisch houten schuren op maat gemaakt.

13 februari 2016

Deze nostalgisch houten schuur bezit charme en landelijke uitstraling. De eeuwenoude ambacht komt terug in de detaillering van deze houten schuur. Door het toepassen van duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout, bezit deze houten schuur een nostalgisch en landelijke uitstraling, hoge kwaliteit en lange levensduur. 

Of u nu op zoek bent naar opbergruimte, dierenverblijf of garage, deze multifunctionele houten schuur is realiseren geheel naar uw wensen. Vooraf komen wij vrijblijvend bij u ter plaatse om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden toe te lichten en de situatie te bekijken. Aan de hand van dit gesprek ontwerpen wij in 3d programmering uw eiken of larikshouten schuur.

Belangrijk bij het ontwerp en de uitvoering zijn de verhoudingen en details van uw nieuwe houten schuur. Daarom besteden wij veel energie en aandacht aan de juiste detaillering. De gebinten en kolommen worden met traditionele pen en gatverbindingen in elkaar gezet, en afgewerkt met eikenhouten doken. Ook de deuren en ramen worden gemaakt met pen en gatverbindingen, en afgemonteerd met zwart nostalgisch hang en sluitwerk.

Samen met u ontwerpen wij de vorm van uw nieuwe houten schuur. Vervolgens ontzorgen wij u in de uitvoerignstraject. Voor u regelen wij alle facetten van de bouwfase, fundatie, vloer, prefab bouwwerk en uiteraard ook de afwerking. U kunt tijdens deze face genieten van de voortgang en de uitvoering. Ook wekenlang bouwoverlast behoort tot verledentijd, alles wordt prefab voorbereid, en in slechts 3 dagen compleet gemonteerd en opgeleverd.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende afspraak of offerte? Bel of mail ons gerust.

nostalgisch houten schuur

1-Nostalgie_houten_schuur_(3) - Nostalgisch houten schuren op maat gemaakt.

nostalgisch houten schuur

Nostalgie_houten_schuur_(9) - Nostalgisch houten schuren op maat gemaakt.

nostalgisch houten schuur

Nostalgie_houten_schuur_(2) - Nostalgisch houten schuren op maat gemaakt.