Geniet optimaal van de warme zomeravonden in een sfeervolle eikenhouten tuinkamer.

14 juni 2016

Na een werkdag is het heerlijk om te ontspannen. De dagelijkse hektiek en beslommering even vergeten, en optimaal genieten van het gezonde en rustgevende buitenleven. Dit kan optimaal met een prachtige eikenhouten tuinkamer 'rustic' van Vechtdal Bouwsystemen. 

Deze tuinkamers worden gemaakt op ambachtelijke wijze, waardoor in het eindresultaat de eeuwenoude ambachtsvak in haar schoonheid te bewonderen is. Prachtige eikenhouten gebinten met pen en gatverbinding vervaardigd. Wij werken met geselecteerd eiken en larikshout, waardoor u gegarandeerd kwaliteit treft. Door de toepassing van deze natuurlijke materialen, blijft uw tuin de landelijke en natuurlijke uitstraling behouden.

Elke tuin heeft zijn eigen charme en inrichting. Daarom realiseren wij elke tuinkamer geheel op maat, naar wens van onze particuliere opdrachtgever. Om goed in te spelen op uw wensen, en de tuinarchitectuur, komen wij geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om alle facetten mondeling door te spreken. Aan de hand van moderne 3d programmering kunnen wij een ontwerp van uw nieuwe tuinkamer realiseren. Elk detail wordt vooraf met u afgestemd zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij realiseren deze stijlvolle eikenhouten tuinkamers geheel prefab. In onze werkplaats in Hardenberg worden alle elementen en gebinten handmatig vervaardigd, en ter plaatse in twee dagen gemonteerd. U hebt dus niet weken timmermannen over de vloer, en hebt zorgeloos uw tuin en tuinkamer binnen twee dagen geplaatst. Het plaatsen kunt u door onze vakmannen laten uitvoeren, maar is uiteraard ook in eigen beheer te realiseren.

Wanneer u interesse heeft, of belang bij meer informatie, kunt u geheel vrijblijvend onze
contactformulier invullen.

eikenhouten_tuinhuis_met_platdak_Rottedam_(1) - Geniet optimaal van de warme zomeravonden in een sfeervolle eikenhouten tuinkamer.

eikenhouten_tuinhuis_met_platdak_Rottedam_(5) - Geniet optimaal van de warme zomeravonden in een sfeervolle eikenhouten tuinkamer.

eikenhouten_tuinhuis_met_platdak_Rottedam_(7) - Geniet optimaal van de warme zomeravonden in een sfeervolle eikenhouten tuinkamer.

eikenhouten_tuinhuis_met_platdak_Rottedam_(4) - Geniet optimaal van de warme zomeravonden in een sfeervolle eikenhouten tuinkamer.

eikenhouten_tuinhuis_met_platdak_Rottedam_(3) - Geniet optimaal van de warme zomeravonden in een sfeervolle eikenhouten tuinkamer.

eikenhouten_tuinhuis_met_platdak_Rottedam_(6) - Geniet optimaal van de warme zomeravonden in een sfeervolle eikenhouten tuinkamer.

eikenhouten_tuinhuis_met_platdak_Rottedam_(1) - Geniet optimaal van de warme zomeravonden in een sfeervolle eikenhouten tuinkamer.

 

 

[[youtube?id=kS6788_mAgE&width=450&height=300]]