Stijlvolle eiken bijgebouw met carport, met ambachtelijk vakwerkdetails.

14 juni 2016

Na een dag werken heerlijk neerploffen in uw tuin, de geur en rust van het gezonde buitenleven inademen. Het buitenleven heeft ontzettend veel te bieden met een prachtige eiken bijgebouw met carport. Met een eiken bijgebouw bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, verder is onderhoud zoals verven of beitsen niet nodig, en wordt uw eiken bijgebouw door de vergrijzing elke dag en jaar mooier.

Een eiken bijgebouw is voor veel doeleinden te gebruiken. Zo kunt u een eikenhouten bijgebouw perfect gebruiken voor opslag, tuinkantoor, woning, tuinkamer, garage of hobbyruimte. Wij realiseren de eiken bijgebouwen geheel op maat naar uw wensen en de gebruikers doeleinde. Maatwerk wordt geleverd met oog voor detaillering en verhoudingen. Altijd maken wij bij een nieuw ontwerp een 3d visualisatie, zodat de details en uitstraling van tevoren duidelijk zijn.

Het werken met eerste klas eiken vraagt vakmanschap. Eikenhout moet op de juiste wijze worden vervaardigt en geselecteerd, alleen dan is het gewenste resultaat te behalen. Daarom werken wij met vakbekwame vakmensen die feeling en affiniteit hebben met de ambachtsvak en houtbouw. De eiken gebinten en kolommen worden vervaardigt met traditionele pen en gatverbindingen. Kortom uw eiken bijgebouw is voorzien van unieke ambachtsdetails.

Laat u inspireren door de foto's van reeds geplaatste eiken bijgebouw met carport, en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Eiken Bijgebouw

eiken_bijgebouw_(1) - Stijlvolle eiken bijgebouw met carport, met ambachtelijk vakwerkdetails.

 

Eiken Bijgebouw

eiken_bijgebouw_(5) - Stijlvolle eiken bijgebouw met carport, met ambachtelijk vakwerkdetails.

Eiken Bijgebouw

eiken_bijgebouw_(11) - Stijlvolle eiken bijgebouw met carport, met ambachtelijk vakwerkdetails.

Eiken Bijgebouw

eiken_bijgebouw_(16) - Stijlvolle eiken bijgebouw met carport, met ambachtelijk vakwerkdetails.

Eiken Bijgebouw

eiken_bijgebouw_(21) - Stijlvolle eiken bijgebouw met carport, met ambachtelijk vakwerkdetails.

Eiken Bijgebouw

eiken_bijgebouw_(41) - Stijlvolle eiken bijgebouw met carport, met ambachtelijk vakwerkdetails.