Eiken kapschuur met luifel

21 juni 2016

Eikenkapschuur met luifel 

Met een eiken kapschuur kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heeft dit eiken kapschuur een landelijk karakter en een sfeervolle uitstraling. Wij realiseren al jaren exclusieve eiken kapschuren met luifels geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Uw idee wordt bij ons omgezet in een stijlvol eikenhouten kapschuur met luifel.

Dit eiken kapschuur met luifel is geplaatst in Didam. Geheel naar wens van de opdrachtgever gebouwd en in slechts 1 dag ter plaatste gemonteerd. Alle gebinten en kolommen zijn van eerste klas geselecteerd eikenhout. Daardoor heeft dit eiken kapschuur een landelijke uitstraling en hoge duurzaamheid. De gepotdekselde wanden zijn behandeld in de kleur zwart. Naast de duurzaamheid is de combinatie van eiken gebinten en zwarte lariks planken een fraaie geheel.

Maatwerk staat bij ons vooraan, wij realiseren alle eiken kapschuren geheel op maat en naar uw wensen. Uw eiken kapschuur wordt vooraf geheel in 3d programmering ontworpen, en daarna prefab gemaakt in onze werkplaats. Laat u inspireren door de foto's van dit eiken kapschuur en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Eiken kapschuur

1-houten_kapschuur__met_luifel_(1) - Eiken kapschuur met luifel

Eiken kapschuur

5-houten_kapschuur__met_luifel_(5) - Eiken kapschuur met luifel

Eiken kapschuur

6-houten_kapschuur__met_luifel_(6) - Eiken kapschuur met luifel

Eiken kapschuur

8-houten_kapschuur__met_luifel_(8) - Eiken kapschuur met luifel