Stijlvolle eiken poolhouse met pergola gerealiseerd.

7 juli 2016

In Raalte hebben wij afgelopen week een stijlvolle eikenhouten poolhouse met pergola geplaatst. Geheel maatwerk gebouwd tegen de bestaande rietgedekte villa. De robuust eikenhouten gebinten en kolommen dienen als draagconstructie, en zijn vervaardigt met ambachtelijke pen en gatverbindingen. Daartussen zwart gepotdekselde wandelementen dubbelzijdig bekleed. In de wandelementen zijn stalen ramen verwerkt met roedes en 6mm glas. Deze stalen ramen geven veel daglicht, maar ook een chique uitstraling. De vensters om deze stalen ramen zijn uiteraard weer vervaardigt van geselecteerd eerste klas eikenhout. 

Dit eiken poolhouse met pergola kenmerkt zich door de symmetrie die is doorgevoerd in de wandelementen en vakverdeling. Naast de symmetrie gaat dit eiken poolhouse met pergola ook geheel op in de stijl van de villa en omliggende terrein. De natuurstenen vloer en omliggende grindbak die is gerealiseerd door onze hovenier past geheel in de stijl en afwerking van dit eiken poolhouse met pergola.

De indeling van dit eikenhouten poolhouse is geheel in lijn en stijl van chique poolhouse. Een prachtige openhaard houtkachel om van de vroege ochtend tot late avonduurtjes heerlijk warm te kunnen genieten van de gezonde buitenleven. Daarnaast een prachtige zithoek met meerdere relax stoelen, waar er met gezelschap heerlijk kan worden geborreld of gekletst. Ook de grote tafel met daaraan een buitenkeuken met bbq en koelkast past geheel in de lijn en comfort van dit eikenhouten poolhouse met pergola.

Kortom een stijlvolle eiken poolhouse met pergola die voldoet aan uw ideale buitenleven. Laat u inspireren door de foto's en vraag geheel vrijblijvend informatie of een inspiratieboek op.

Eiken poolhouse met pergola

Eiken_poolhouse_met_pergola_(1) - Stijlvolle eiken poolhouse met pergola gerealiseerd.

Eiken_poolhouse_met_pergola_(2) - Stijlvolle eiken poolhouse met pergola gerealiseerd.

Eiken_poolhouse_met_pergola_(8) - Stijlvolle eiken poolhouse met pergola gerealiseerd.

Eiken_poolhouse_met_pergola_(7) - Stijlvolle eiken poolhouse met pergola gerealiseerd.

Eiken_poolhouse_met_pergola_(41) - Stijlvolle eiken poolhouse met pergola gerealiseerd.

Eiken_poolhouse_met_pergola_(11) - Stijlvolle eiken poolhouse met pergola gerealiseerd.

Eiken_poolhouse_met_pergola_(43) - Stijlvolle eiken poolhouse met pergola gerealiseerd.