Investeer deze zomer in uw buitenverblijf, en geniet optimaal van het gezonde buitenleven.

15 juli 2016
Investeer deze zomer in uw buitenverblijf, en geniet optimaal van het gezonde buitenleven.

Heerlijk wegdromen in uw tuin. De gezonde buitenlucht ademen, heerlijke voorjaarszon en de sfeer en charme van de natuurlijke houtsoorten. Met deze prachtige houten buitenverblijf kunt u deze zomer optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

Deze exclusieve buitenverblijf is gemaakt van eerste klas geselecteerd eikenhout. Naast de hoge duurzaamheid, bezit dit houtsoort ook een unieke uitstraling en heerlijke geur. 

Met ambachtelijk vakwerk wordt deze eikenhouten buitenverblijf compleet op maat gemaakt. De eikenhouten gebinten en kolommen worden vervaardigt met het zgn. pen en gatverbindingen. Een eeuwenoude ambacht die in haar schoonheid verwerkt wordt in deze buitenverblijf. De gepotdekselde larikshouten wandelementen geven deze houten buitenverblijf de allure die u wenst.Met deze duurzame en hoogwaardige buitenverblijf kunt u jaren zorgeloos genieten zonder onderhoud. Wij passen enkel duurzame en hoogwaardige materialen toe, zodat het geheel onderhoudsarm is.

Uiteraard wordt alles op maat en naar uw wensen gemaakt. Vooraf komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw wensen maken wij een 3d ontwerp en prijsofferte. Alle details worden tot in de puntjes met u besproken en afgestemd. Nadien kunt u zorgeloos uitkijken naar uw buitenverblijf, alles wordt prefab op maat gemaakt en in slechts 2 dagen compleet geleverd en gemonteerd.

Laat u inspireren door foto's en vraag vrijblijvend informatie, inspiratieboek of offerte aan.

Eikenhouten buitenverblijf

exclusieve_tuinhuis - Investeer deze zomer in uw buitenverblijf, en geniet optimaal van het gezonde buitenleven.

Eikenhouten buitenverblijf

 

 

Robuuste_tuinhuis - Investeer deze zomer in uw buitenverblijf, en geniet optimaal van het gezonde buitenleven.

Eikenhouten buitenverblijf

Duurzame_tuinhuis - Investeer deze zomer in uw buitenverblijf, en geniet optimaal van het gezonde buitenleven.

Eikenhouten buitenverblijf

Eiken_tuinhuizen - Investeer deze zomer in uw buitenverblijf, en geniet optimaal van het gezonde buitenleven.