Houten Atelier, Maatwerk!!

2 maart 2018
Houten Atelier, Maatwerk!!

Houten Atelier, Maatwerk!!

Op zoek naar een houten tuin atelier, tuinkantoor, kantine of verblijfsruimte? Wij realiseren geïsoleerde houten tuin atelier, tuinkantoor, kantine of verblijfsruimte geheel op maat. Met duurzaam en hoogwaardige materialen als eerste klas eiken en larikshout.

Alles wordt prefab voorbereid in onze werkplaats in Hardenberg, en geheel gemonteerd in 2 a 3 dagen. Deze houten tuin atelier, tuinkantoor, kantine of verblijfsruimte kan worden voorzien van geïsoleerde larikshouten vlondervloer, geïsoleerde wanden en dak.

Wanneer u kiest voor een houten atelier dan zijn er veel voordelen. Allereerst is hout duurzaam en ecologisch. Tevens zorgt hout voor een gezonde leefklimaat. Daarbij geeft eiken en larikshout extra charme en de geur van deze houtsoorten een oase aan rust.

De uitstraling is authentiek en landelijk, daardoor bent u verzekerd dat uw tuin atelier een meerwaarde op uw erf of in uw tuin is.

Wij realiseren de houten ateliers geheel op maat, vrijblijvend komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken, en maken aan de hand van uw wensen een 3d ontwerp en vrijblijvende prijsopgave. Elk onderdeel wordt tot in detail uitgewerkt, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Naast deze mogelijkheden bent u uiteraard ook altijd welkom bij onze vestiging om onder genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.

Houten atelier

houten-atelier-1-600x400 - Houten Atelier, Maatwerk!!

Houten atelier houten-atelier-1-min-600x400 - Houten Atelier, Maatwerk!!

Houten atelier houten-atelier-3-min-600x400 - Houten Atelier, Maatwerk!!

Houten atelier houten-atelier-6-min-400x600 - Houten Atelier, Maatwerk!!

Houten atelier houten-atelier-8-min-400x600 - Houten Atelier, Maatwerk!!

Houten atelier houten-atelier-9-min-600x400 - Houten Atelier, Maatwerk!!