Houten Bijgebouw

30 november 2023
Houten Bijgebouw

Ontsnap aan de dagelijkse sleur in een geweldige houten bijgebouw. Van de heerlijke geur van eikenhout tot de warme uitstraling aan toe, het bijgebouw heeft het allemaal!

Wat dacht je van een houtkachel voor die knusse avonden, een chill loungeset, een buitenkeuken voor epic BBQ’s, of zelfs je eigen wellness plek?

En laat die winter maar komen! Met afsluitbare schuifwanden in hout, staal of glas is ons bijgebouw altijd te gebruiken, ongeacht het seizoen.

Dus laat je inspireren en ontdek alle mogelijkheden.

houten bijgebouw

8 juni 2017

eiken-bijgebouw-11 - houten bijgebouw

eiken-bijgebouw-25 - houten bijgebouw

eiken-bijgebouw-18 - houten bijgebouw

eiken-bijgebouw-41 - houten bijgebouw

 Eiken houten Bijgebouwen

Stijlvolle  houten bijgebouwen geheel maatwerk gemaakt van duurzame en eerlijke materialen als eiken en lariks.Bij Vechtdal Bouwsystemen bent u op het juiste adres om uw wensen te realiseren. Met passie en ambachtelijk vakmanschap realiseren wij al jaren  maatwerk bijgebouwen door heel Nederland en Belgie. Onze  maatwerk bijgebouwen worden vervaardigd van duurzaam hoogwaardige houtsoorten als eerste klas Eikenhout en Larikshout. Door deze houtsoorten op de juiste manier toe te passen bezit uw nieuwe bijgebouw een lange levensduur en kunt u vele jaren geniet van uw stijlvolle eikenhouten bijgebouw.De Eikenhouten gebinten worden met traditioneel pen en gatverbinding in elkaar gemonteerd waardoor uw  eikenhouten bijgebouw een authentiek karakter bezit.

 

 


Maatwerk

Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 


Materialen

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 


Ontwerp

Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda


Afspraak

Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 


Levertijd

Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:


     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - houten bijgebouw