Houten Carport

22 februari 2020
Houten Carport

Een houten carport is ideaal om de auto onder te plaatsen, beschut tegen weersinvloeden. Deze houten carport is op maat gemaakt, geheel naar wens van de klant. Robuust eiken gebinten zijn met pen en gatverbindingen vervaardigt. Daartussen zitten gepotdekselde wanden in de kleur zwart. De boeidelen zijn van eerste klas larikshout, en geschilderd in de kleur wit. Deze houten carports worden door ons volledig op maat gemaakt, vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden, de wensen te bespreken en u te voorzien van advies.

Houten-Carport-2-1024x683 - Houten Carport

Houten carport

24 mei 2016

eiken_carport_2 - Houten carport

eiken_carport - Houten carport

 Eiken houten Carport

Unieke maatwerk eikenhouten carports gemaakt van duurzame houtsoorten als eiken en larikshout, geheel in landelijke stijl.  Bij Vechtdal Bouwsystemen bent u op het juiste adres om uw wensen te realiseren. Met passie en ambachtelijk vakmanschap realiseren wij al jaren eikenhouten carports door heel Nederland en Belgie. Onze eikenhouten gebintensysteem geeft een unieke uitstraling aan uw nieuwe eikenhouten carport. Daarbij kunnen deze eikenhouten gebinten grote overspanningen bereiken. Deze luxe eikenhouten carports worden vervaardigd van duurzaam hoogwaardige houtsoorten als eerste klas Eikenhout en Larikshout. Door deze houtsoorten op de juiste manier toe te passen bezit uw nieuwe carport een lange levensduur en kunt u vele jaren genieten van uw nieuwe aanwinst. De Eikenhouten gebinten worden met traditioneel pen en gatverbinding in elkaar gemonteerd waardoor uw eikenhouten carport een authentiek karakter bezit.

 

 


Maatwerk

Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 


Materialen

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 


Ontwerp

Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda


Afspraak

Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 


Levertijd

Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:


     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Houten carport