Houten Garage

16 november 2019
Houten Garage

Deze grote houten garage dient als opslag voor prachtige oldtimers. De garage is solide, vorstvrij en voorzien van strakke betonvloer. Zowel aan de voor als zijkant zitten grote eikenhouten deuren waar de oldtimers naar binnen kunnen rijden. De garage is gemaakt van eiken en larikshout. Op dak liggen oud Hollandse dakpannen. Ook interesse in een grotere schuur? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Houten-garage-2-1024x768 - Houten Garage

houten garage

10 december 2015

Houten garage

Stijlvolle maatwerk houten garages gemaakt van duurzame materialen in landelijke stijl.

Het houten garage type "Storage" kenmerkt zich door de vele functionele toepassingsmogelijkheden. Een prachtige grote berging met luxe uitstraling die voor vele doeleinden gebruikt kan worden zoals een kantoor, dierenverblijf of opbergruimte. Aan duurzaam materiaalgebruik zoals eikenhout dankt dit luxe tuinhuis zijn authentieke en warme uitstraling.

 

 

houten-kapschuur-met-tuinkamer - houten garage

houten-tuinhuis-met-overkapping-4 - houten garage


Maatwerk

Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 


Materialen

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 


Ontwerp

Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda


Afspraak

Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 


Levertijd

Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:


     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - houten garage