Houten kapschuur met luifel

5 januari 2018
Houten kapschuur met luifel

Houten kapschuur met luifel

Met een houten kapschuur kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heeft eikenhout een landelijk karakter en een sfeervolle uitstraling. Wij realiseren al jaren exclusieve eikenhouten kapschuren met luifels geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever.

Uw idee wordt bij ons omgezet in een stijlvol eikenhouten kapschuur met luifel. Vanuit onze ervaring met ambachtelijke houtbouw, liefde voor hout en oog voor details realiseren wij door heel Nederland en België al jaren kapschuren met veranda's, overkappingen, luifels en tuinkamers.

U treft op deze website talloze referentieprojecten waardoor u de schoonheid en allure van een houten kapschuur met luifel zelf kunt bewonderen en beoordelen. Onze ervaren vaktimmerlieden maken uw kapschuur met passie en ambacht en kunnen het geheel bij u ter plaatse in 2 dagen monteren. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal als eikenhout en larikshout bezit uw nieuwe kapschuur een lange levensduur en geniet u vele jaren van een kapschuur met allure!

Wanneer u interesse heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en een digitaal of fysiek inspiratieboek opvragen. Tevens is het ook mogelijk om een prijsopgave of vrijblijvend gesprek op locatie aan te vragen. Één van onze vertegenwoordigers komt dan geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om de situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en aan de hand daarvan, u te voorzien van deskundig advies.

Naast deze mogelijkheden bent u uiteraard ook altijd welkom bij onze vestiging om onder genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.

 

houten-kapschuur-met-luifel-1-300x200 - Houten kapschuur met luifel

 

houten-kapschuur-met-luifel-2-300x200 - Houten kapschuur met luifel

 

houten-kapschuur-met-luifel-3-300x200 - Houten kapschuur met luifel

 

houten-kapschuur-met-luifel-4-300x200 - Houten kapschuur met luifel

 

houten-kapschuur-met-luifel-5-200x300 - Houten kapschuur met luifel

 

houten-kapschuur-met-luifel-6-300x200 - Houten kapschuur met luifel

 

houten-kapschuur-met-luifel-7-300x200 - Houten kapschuur met luifel

 

houten-kapschuur-met-luifel-8-300x200 - Houten kapschuur met luifel