Houten poolhouse

28 oktober 2019
Houten poolhouse

Vandaag kregen wij onderstaand bericht met een paar prachtige foto’s van een tevreden klant. Daarvoor zijn wij dagelijks aan het werk!! [Nog even genieten van ons huisje in het zonnetje. Nog steeds zeer tevreden van ons huisje. {klant uit Zottegem}

Deze houten poolhouse is voorzien van stalen ramen, betonvloer, eiken binnenbekleding, kachel en loungeset.

poolhouse-hoekmodel-1 - Houten poolhouse

houten poolhouse

8 juni 2017

eiken-poolhouse-1 - houten poolhouse

eiken-poolhouse-2 - houten poolhouse

Eiken poolhouse

Voor een eikenhouten poolhouse met een unieke sfeer bent u bij Vechtdal Bouwsystemen op het juiste adres om uw wensen te realiseren. Met passie en ambachtelijk vakmanschap realiseren wij al jaren eikenhouten poolhouse door heel Nederland en Belgie.Onze eikenhouten poolhouse wordt vervaardigd van duurzaam hoogwaardige houtsoorten als eerste klas Eikenhout en Larikshout. Door deze houtsoorten op de juiste manier toe te passen bezit uw nieuwe bijgebouw een lange levensduur en kunt u vele jaren geniet van uw poolhouse.De Eikenhouten gebinten worden met traditioneel pen en gatverbinding in elkaar gemonteerd waardoor uw eikenhouten poolhouse een authentiek karakter bezit.

 

 


Maatwerk

Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 


Materialen

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 


Ontwerp

Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda


Afspraak

Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 


Levertijd

Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:


     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - houten poolhouse