Houten schuur met overkapping

25 november 2023
Houten schuur met overkapping

Een houten schuur met overkapping is populair. Een perfecte combinatie van opslag en een relaxruimte. Zowel in grote als kleine tuinen toepasbaar en de schuur met overkapping wordt altijd qua afmeting, stijl en indeling aangepast naar de ruimte en uw wensen.

De landelijke uitstraling van de houten schuur met overkapping past perfect in de tuin en bied een meerwaarde bij uw woning. Door het toepassen van natuurlijke en eerlijke materialen als eiken en larikshout gaat uw schuur tientallen jaren onbehandeld mee en kunt u er optimaal van genieten. De
gebakken dakpannen op het dak ronden de landelijke tint af en geven een stijlvolle uitstraling aan uw schuur met overkapping.

De bijbehorende overkapping biedt de ideale ruimte om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Of je nu geniet van een rustige ochtendkoffie of een gezellige avond met vrienden, deze plek wordt jouw persoonlijke oase van rust. Vele overkappingen worden daarom ook tijdens de bouw of op een later tijdstip voorzien van vol-glazen schuifwanden. Met het toepassen van de schuifwanden kunt u de ruimte afsluiten en verwarmen met een houtkachel of heater. Zo bied de overkapping ook een relax ruimt voor de herfst en winterperiode.

Daarnaast biedt onze landelijke schuur voldoende ruimte voor het opbergen van al je tuingereedschap, waardoor je tuin netjes en georganiseerd blijft. Zowel de schuur als ook de overkapping zijn goed te isoleren zodat u er het hele jaar door gebruik van kunt maken.

Wij geloven we in maatwerk en streven we ernaar om jouw dromen werkelijkheid te maken. We luisteren naar jouw wensen en vertalen ze vooraf in een ontwerp dat perfect past bij jouw stijl en behoeften. Daarnaast brengen wij een prijs offerte uit waardoor u van te voren duidelijkheid hebt over de prijscondities, materialen en levertijden.

Wil je deze prachtige bijgebouwen zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Hardenberg en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die we te bieden hebben.