Houten veranda

11 december 2023
Houten veranda

Vergroot je leefruimte met een prachtige houten veranda! Of je nu droomt van een serene tuinkamer, een ontspannende wellnessruimte of een productieve thuiswerkplek, een houten veranda biedt de perfecte oplossing.

Vaak is een uitbouw prijzig, veel werk en zorgt het lange tijd voor bouwoverlast. Op een traditionele manier wordt er veel graaf, stort en metselwerkzaamheden uitgevoerd. Met een houten veranda aan uw woning heeft u de bovengenoemde overlast niet. Wij bouwen de veranda volledig prefab met voorbereidingen electra al in de wand. Daarnaast is een houten veranda goed te isoleren waardoor het hele jaar door gebruikt kan worden. En als laatste is een houten veranda eenvoudig te funderen op schroefpalen, daardoor hoeft u geen grondwerkzaamheden te laten uitvoeren.

Onze veranda’s zijn niet alleen eenvoudig te realiseren, maar dankzij het gebruik van hoogwaardig eikenhout krijgt elke veranda een unieke en warme sfeer. Het voegt niet alleen extra ruimte toe aan je woning, maar creëert ook een heerlijke plek om tot rust te komen.

Vaak wordt de veranda afgesloten met glazen schuifwanden, maar ook stalen ramen of houten ramen behoord tot de mogelijkheden. Door het afsluiten is het zowel in de zomer maar ook in de winter te gebruiken. Vaak kan een houten veranda aan uw woning vergunningvrij gebouwd worden, wij kunnen u van alle informatie hierover voorzien zodat u van tevoren goed op de hoogte bent. Mocht er een vergunning nodig zijn dan zullen wij deze voor u aanvragen. De bijbehorende tekeningen, berekeningen en kadastrale gegevens worden door ons verzorgt voor u. Omdat de veranda aan je woning wordt toegevoegd zonder een directe doorbraak, behoud je de charme van je huis terwijl je geniet van extra functionaliteit. Kortom bouw uw nieuwe veranda in hout en ontdek de talloze mogelijkheden van houtbouw en laat je inspireren door de prachtige foto’s op onze website. Neem vrijblijvend contact met ons op.