kapschuur met tuinkamer.

19 juli 2019
kapschuur met tuinkamer.

Kapschuur met tuinkamer.

Gisteren tot volle tevredenheid van onze klant een prachtig houten kapschuur met tuinkamer opgeleverd te Laren (NH).

Robuuste gebinten, gepotdekselde wanden en opnieuw verbeterde Hollandse dakpannen. In de tuinkamer staat een prachtige houtkachel die zorgt voor de warmte.

De klant kan aankomende vakantie heerlijk genieten van het buitenleven onder zijn nieuwe tuinkamer.

Kapschuur met tuinkamer

8 december 2015

eiken-kapschuur-met-tuinkamer - Kapschuur met tuinkamer

houten-kapschuur-met-tuinkamer - Kapschuur met tuinkamer

eikenhouten-kapschuur-met-tuinkamer - Kapschuur met tuinkamer

kapschuur-met-tuinkamer - Kapschuur met tuinkamer

 Eikenhouten kapschuur met tuinkamer

 Stijlvolle eikenhouten kapschuur met tuinkamer. Landelijk uitstraling en ambachtelijke details.Een eikenhouten kapschuur met grote tuinkamer is een meerwaarde op uw erf. De prachtige authentiek uitstraling van deze houten kapschuur met tuinkamer geeft uw tuin een sfeervol karakter. Door gebruik te maken van hoogwaardig en duurzame materialen als eersteklas eikenhout en larikshout heeft uw nieuwe landelijke eikenhouten kapschuur met tuinkamer een uitzonderljk lange levensduur van tientallen jaren. Bij ons bent u verzekerd van  ambachtelijk maatwerk. Zoals u op de foto's ziet worden de eikenhouten gebinten met traditionele pen en gat verbindingen in elkaar gezet. Een ambachtswerk die uniek is. Verder realiseren wij uw nieuwe eikenhouten kapschuur met tuinkamer geheel naar uw wensen. Door ervaring en vakkennis kunnen wij u optimaal informeren en adviseren over de mogelijkheden. Deze eikenhouten kapschuur met tuinkamer is in elk gewenste afmeting, indeling en uitvoering te verkrijgen. Wij realiseren deze eikenhouten schuren met tuinkamers geheel op maat naar uw wensen. Vooraf ontvangt u geheel vrijblijvend een 3d ontwerp die gemaakt is op basis van uw wensen en uw tuininrichting.

 

 

 


Maatwerk

Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 


Materialen

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 


Ontwerp

Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda


Afspraak

Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 


Levertijd

Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:


     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Kapschuur met tuinkamer