Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.

2 oktober 2015

Heerlijk genieten van de het gezonde buitenleven, en daarbij de charme, rust en geur van eikenhout inademen. Iedereen heeft zijn of haar droombeeld over een buitenverblijf, tuinkamer of tuinhuis met veranda. Juist uw ideeën zijn de basis van het ontwerp bij ons, wij realiseren maatwerk met oog voor details, materiaalkeuze en sfeer.

In Twello hebben wij ook op basis van de ideeën van onze opdrachtgever een ontwerp gemaakt. Deze opdrachtgever woont prachtig landelijk in Twello, en heeft bij zijn woning een royale kavel met een landelijk aangelegde tuin. Vanuit de woning kijken ze op een grote vijver, en achter deze vijver wensten ze een mooie eikenhouten tuinkamer, om ’s avonds heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven en de rust.

Om tot een goed en mooi eindresultaat te komen zijn een aantal punten belangrijk. Allereerst uw wensen, maar daarnaast ook de hoge kwaliteit, duurzaamheid en uiteraard de sfeer en uitstraling. Wanneer u kiest voor het toepassen van eikenhout zoals ook in Twello is toegepast, dan heeft u een tuinkamer met hoge kwaliteit, eikenhout is zeer duurzaam en is geheel onderhoudsvrij. Daarnaast heeft eikenhout een heerlijke geur en authentieke uitstraling. Wanneer u dus kiest voor een eikenhouten tuinkamer dan kunt u tientallen jaren zorgeloos genieten van het buitenleven.

Deze eikenhouten tuinkamer is geheel prefab gemaakt in Hardenberg, en in twee dagen gemonteerd in Twello. Wij realiseren deze eikenhouten tuinkamers inclusief fundatie, zinken dakgoten en dakbedekking naar keuze opdrachtgever. De eikenhouten gebinten en kolommen worden op ambachtelijke wijze vervaardigt met pen en gatverbindingen. Tussen deze robuust eikenhouten kolommen komen eerste klas larikshouten wandelenten. Deze houtsoorten combineren stijlvol met elkaar.

Vooraf maken wij een ontwerp op maat, en komen geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden toe te lichten en de conditie te bepalen.Wanneer u eerst meer informatie, inspiratie of een brochure wenst, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. info@vechtdalbouwsystemen.nl

 

 eiken_houten_tuinkamer_(3) - Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.

eiken_houten_tuinkamer_(6) - Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.

eiken_houten_tuinkamer_(1) - Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.

eiken_houten_tuinkamer_(2) - Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.

eiken_houten_tuinkamer_(7) - Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.

eiken_houten_tuinkamer_(8) - Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.

eiken_houten_tuinkamer_(10) - Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.

eiken_houten_tuinkamer_(11) - Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.

eiken_houten_tuinkamer_(4) - Landelijk eikenhouten tuinkamer opgeleverd in Twello.