Stijlvol eindresultaat eikenhouten tuinhuis met veranda te Hengelo

30 september 2015

Bij een ontwerp en offerte voor een eikenhouten tuinhuis met veranda komen een aantal belangrijke punten kijken, die meestal vooraf telefonisch worden besproken met de klant. Hierbij moet u denken aan afmetingen, specifieke wensen en eisen zoals opslagruimte, gebruik van de houten veranda en aantal personen die onder de veranda plaatsnemen. Verder is een telefoongesprek ook goed te gebruiken om de bouwstijl toe te lichten, materiaalgebruik en details te bespreken, en eventueel een aantal planningsvoorstellen door te nemen.

De bovenomschreven eerste telefonische contacten verliepen met de klant heel soepel, en vlot. Wij hebben op basis van de besproken wensen geheel vrijlbijvend een offerte op maat gemaakt. Naast deze offerte van de eikenhouten tuinhuis met veranda hebben wij ook een brochure met inspiratiefoto’s en animatiefilmpjes van eikenhouten tuinhuizen met veranda’s naar deze klant toegezonden. Al vrij snel werdt hierop positief gereageerd, en een persoonlijke afspraak ter plaatse in Hengelo was al snel gemaakt. 

Ter plaatse is gekeken of de plaats waar de eikenhouten tuinhuis met veranda moet komen, past in de tuinplan en de juiste plek is. Onze deskundige adviseurs proberen hierin optimaal met u mee te denken, en daarbij praktische tips en uitleg te geven. Immers deze duurzame eikenhouten tuinhuis met veranda zet u voor een zeer lange tijd neer.

Na alle details en prijscondities ter plaatse besproken te hebben, zijn de documenten, tekeningen en berekeningen in orde gemaakt en de productie van start gegaan. 

Wij realiseren alle onderdelen van deze eikenhouten tuinhuis met veranda geheel prefab in onze werkplaats in Hardenberg, en plaatsen deze eikenhouten tuinhuis met veranda in slechts 1 a 2 dagen. De opdrachtgever heeft hier zelf de fundatie uitgevoerd, en onze montageteam heeft het gehele bouwwerk in slechts 1 dag gerealiseerd. Door de prefab bouwsysteem, heeft u geen weken of dagen bouwoverlast, en voorkomt u ook veel bouwafval rondom en in uw tuin of op uw erf.

Deze eikenhouten tuinhuis met veranda is gemaakt van eerste klas eikenhout en larikshout. De gebinten en kolommen zijn van eiken en zijn geheel op ambachtelijke wijze met pen en gatverbindingen vervaardigt. Tussen deze eikenhouten kolommen en gebinten zitten larikshouten wandelementen, gepotdekselt toegepast. De combinatie van deze twee duurzame houtsoorten geeft een schitterend landelijke uitstraling. Het dak wordt afgewerkt met dakbeschot en verbeterd hollandse dakpannen. Deze dakpannen hebben een rustieke uitstraling en past qua model en maatvoering perfect op deze eikenhouten tuinhuis met veranda.

Wilt u ook informatie over de mogelijkheden bij u thuis, of is geheel vrijblijvend een inspiratieboek of afspraak. Vul dan onze contactformulier in, of bel geheel vrijblijvend met één van onze werknemers.

Houten_tuinhuis_met_veranda_Hengelo_(1) - Stijlvol eindresultaat eikenhouten tuinhuis met veranda te Hengelo

Houten_tuinhuis_met_veranda_Hengelo_(3) - Stijlvol eindresultaat eikenhouten tuinhuis met veranda te Hengelo

 

Houten_tuinhuis_met_veranda_Hengelo_(7) - Stijlvol eindresultaat eikenhouten tuinhuis met veranda te Hengelo

Houten_tuinhuis_met_veranda_Hengelo_(10) - Stijlvol eindresultaat eikenhouten tuinhuis met veranda te Hengelo

Houten_tuinhuis_met_veranda_Hengelo_(5) - Stijlvol eindresultaat eikenhouten tuinhuis met veranda te Hengelo

Houten_tuinhuis_met_veranda_Hengelo_(4) - Stijlvol eindresultaat eikenhouten tuinhuis met veranda te Hengelo