Landelijke Schuren

23 januari 2020
Landelijke Schuren

Wilt u een landelijke houten schuur bouwen? Kies dan voor een houten schuur met hoge kwaliteit, duurzaamheid en een landelijke uitstraling. De landelijke schuren worden geheel naar uw wensen ontworpen en gerealiseerd.

Wij realiseren voor u exclusieve houten schuren geheel op maat. Met duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eikenhout en larikshout, heeft uw nieuwe houten schuur niet alleen een hoge duurzaamheid maar ook een stijlvolle landelijke uitstraling. Door de natuurlijke vergrijzingsproces worden deze houten schuren elk jaar mooier, en behoud het zijn kwaliteit en waarde.

Of u nu op zoek bent naar een houten schuur voor opslag, garage of carport. Alle doeleinden zijn realiseerbaar. Zelfs het combineren van verschillende doeleinden als veranda, houten garage en houten carport is mogelijk in een houten landelijke schuur. Vooraf inventariseren wij uw wensen, en aan de hand van uw wensen maken wij een 3d ontwerp geheel vrijblijvend. Alle afmetingen zijn mogelijk en uiteraard geïsoleerd uitvoerbaar. Wij verzorgen een totaalpakket met fundatie, vloer, dak afwerking, binnenafwerking, dakgoten en hemelwaterafvoer.Deze landelijke houten schuren worden op ambachtelijke wijze gemaakt, met echte pen en gat-verbindingen. Met oog voor authentieke details wordt uw nieuwe houten schuur vakkundig afgewerkt. Beoordeel zelf en laat u inspireren door de talloze foto’s.

landelijke-schuur - Landelijke Schuren