Luxe eiken Poolhouse.

12 april 2017
Luxe eiken Poolhouse.

Luxe eiken poolhouse 

Het ultieme buitenleven begint met een eiken poolhouse. Heerlijk na een frisse duik, ontspannen neerploffen op uw lounge onder uw eiken poolhouse. Met een glas wijn en goed boek wegdromen, de frisse buitenlucht inademen en genieten van sfeer die de eiken poolhouse bezit. 

De schoonheid van het ambachtsvak komt terug in de detaillering. Naast de robuust eiken gebintwerk, is deze eiken poolhouse geheel vervaardigt met traditionele pen en gatverbindingen. 

Als geen ander weten wij hoe belangrijk kwaliteit en service voor u is. Daarom werken wij met een ervaren team elke dag vol passie aan uw eiken poolhouse. Het geheel wordt vanaf ontwerp tot oplevering door ons verzorgt. Wij realiseren uw eiken poolhouse geheel prefab op maat in onze werkplaats. Daarna wordt het door onze vakmannen in slechts 2 dagen compleet gemonteerd bij u ter plaatse. Ook de fundatie, dakwerk en hemelwaterafvoer verzorgen wij. 

Elke tuinarchitectuur en inrichting is anders, daarom realiseren we deze eiken poolhouse geheel op maat en naar uw wensen. Vooraf komen wij geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarna zorgen wij voor een ontwerpschets en uitgewerkte prijsopgave. Alles staat daarin vermeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Laat u inspireren door de foto's, en vraag vrijblijvend informatie of een adviesgesprek aan.

Eiken Poolhouse 

eiken_terrasoverkapping_(2) - Luxe eiken Poolhouse.