Luxe eiken Tuinkamer geplaatst in Rotterdam

1 februari 2017
Luxe eiken Tuinkamer geplaatst in Rotterdam

Luxe eiken tuinkamer te Rotterdam.

In Rotterdam hebben wij weer klanten blij mogen maken met een prachtige eiken tuinkamer. Geplaatst aan de rand van het plaatsje Maassluis onder de rook van Rotterdam. De eiken tuinkamer is gemaakt van eerste klas eikenhout, en afgewerkt met traditionele pen en gatverbindingen. Geheel op maat en naar wens van onze tevreden opdrachtgever ontworpen, geprefabriceerd en in twee dagen op locatie geplaatst.

Deze eikenhouten tuinkamer kenmerkt zich door de dakconstructie die aan de achterzijde langer doorloopt dan aan de voorzijde. Dit geeft een kapschuur idee. Bewust is gekozen voor de combinatie van berging en tuinkamer, in de berging wordt tuingereedschap opgeslagen, en in de eiken tuinkamer kan onze opdrachtgever heerlijk genieten van het buitenleven.

Aan de onderzijde van de tuinkamer zitten natuurstenen sokkels met daartussen metselwerk. Dit metselwerk is gemetseld op een betonnen voet die in het werk wordt gestort. De gebinten boven op de sokkels zijn van geselecteerd eikenhout en vervaardigt met pen en gatverbindingen. Tussen deze eikenhouten gebinten en kommen zitten gepotdekselde wanden, uiteraard ook van eikenhout. Het dak wordt afgewerkt met opnieuw verbeterd hollandse dakpannen.

Zoals al eerder benoemt worden deze eikenhouten tuinkamers geheel op maat en naar wens gemaakt. Uitsluitend gebruiken wij duurzaam en hoogwaardige materialen zodat u verzekerd bent van kwaliteit en een lange levensduur.

Laat u inspireren door de foto's en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

eiken tuinkamer

eiken_tuinkamer_(1) - Luxe eiken Tuinkamer geplaatst in Rotterdam

eiken tuinkamer

eiken_tuinkamer_(5) - Luxe eiken Tuinkamer geplaatst in Rotterdam

eiken tuinkamer

eiken_tuinkamer_(7) - Luxe eiken Tuinkamer geplaatst in Rotterdam

eiken tuinkamer

eiken_tuinkamer_(8) - Luxe eiken Tuinkamer geplaatst in Rotterdam

eiken tuinkamer

IMG_3255 - Luxe eiken Tuinkamer geplaatst in Rotterdam