Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

4 januari 2016

Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt van hoogwaardige materialen als eerste klas eiken en larikshout. Deze eikenhouten tuinhuis met luifel is behandeld met gekookte lijnzaadolie om de verwering tegen te gaan, en het geheel een luxe uitstraling te geven. Naast de luxe uitstraling kenmerkt deze eikenhouten tuinhuis met luifel zich door zijn authentieke details. Prachtige eikenhouten gebinten met traditionele pen en gatverbindingen brengen de eeuwen oude ambacht in haar schoonheid terug. Ook de ambachtelijke vakwerk spanten geven deze eikenhouten tuinhuis met luifel een unieke uitstraling.

Deze luxe eikenhouten tuinhuis met luifel is op maat gemaakt in onze werkplaats in Hardenberg. Alle wensen de opdrachtgever zijn verwerkt in het ontwerp en de uitvoering. Voor de opdrachtgever is het fijn om geen weken bouwoverlast te hebben, en tevens te weten wat zij vooraf kunnen verwachten en krijgen voor hun geld. Daarom werken wij met 3d programmering, om vooraf alle details goed af te stemmen. Zo is deze eikenhouten tuinhuis met luifel vooraf helemaal ontworpen, en zijn alle punten tot in details uitgewerkt. Verder wordt alles prefab in onze werkplaats gemaakt en in slechts twee dagen compleet gemonteerd op de bouwplaats. Na deze twee dagen kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met luifel.

Wij kunnen deze eikenhouten tuinhuis met luifel in alle formaten, afmetingen en wensen maken. Zowel grote als kleine eikenhouten tuinhuizen met luifels zijn mogelijk. vooraf komen wij ter plaatse om u deskundig advies tegen. Laat u inspireren door de foto’s, en vraag is naar de mogelijkheden voor een eikenhouten tuinhuis met luifel bij u ter plaatse. Wij staan u graag te woord, u kunt ons bellen, mailen of bezoeken. 

Contact

exclusieve_tuinhuis - Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis

Tuinhuis - Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis

 

robuuste_tuinhuizen - Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis

Berging - Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis

Exclusieve_tuinhuizen - Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis

Vechtdal_bouwsystemen - Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis

tuinhuizen - Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis

Eiken_tuinhuizen - Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis

Duurzame_tuinhuis - Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.

Houten tuinhuis

Bergingen - Luxe eikenhouten tuinhuis met luifel op maat gemaakt.