Landelijke houten kapschuur met overkapping gemaakt van eerste klas eikenhout.

4 januari 2016

Landelijke houten kapschuur met overkapping gemaakt van eerste klas eikenhout. Deze landelijke houten kapschuur met overkapping is geheel op maat gemaakt. Het achterste gedeelte bestaat uit een ruime kapschuur met zolder, aan de voorzijde zit een ruime overkapping. 

De gebinten en kolommen in het zicht van deze houten kapschuur met overkapping, zijn van eerste klas eikenhout, en gemonteerd met de traditionele pen en gatverbindingen. Tussen deze eikenhouten gebinten en kolommen zitten larikshouten wandelementen die zijn behandeld in de kleur zwart. De combinatie van deze twee materiaal soorten geven deze houten kapschuur met overkapping een landelijke en stijlvolle uitstraling.

Naast de goede uitstraling heeft een eikenhouten kapschuur met overkapping meer voordelen. Zo heeft u geen onderhoudskosten en werkzaamheden meer. Het hout hoeft niet gebeitst of geverfd te worden. Eikenhout heeft van zichzelf een hoge duurzaamheid.

Deze houten kapschuur met overkapping is gefundeerd op een houten azobe ringbalkfundatie met verankeringspalen. De vrijstaande kolommen aan de voorzijde zijn voorzien van beton poeren met ankers. Met een houten ringbalkfundatie bent u vrij om later een vloer te kiezen naar uw wens. Zo kunt u er straatwerk in leggen, beton in gieten of kiezen voor een geïsoleerde houten vloer.

Het dak van deze houten kapschuur met overkapping is afgewerkt met verbeterd Hollandse dakpannen. Deze dakpannen kenmerken zich door haar rustieke look.

Heeft u interesse, of wilt u graag meer informatie en voorbeelden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

houten_kapschuur_7 - Landelijke houten kapschuur met overkapping gemaakt van eerste klas eikenhout.

houten kapschuur met overkapping

houten_kapschuur - Landelijke houten kapschuur met overkapping gemaakt van eerste klas eikenhout.

 

houten kapschuur met overkapping

houten_kapschuur_8 - Landelijke houten kapschuur met overkapping gemaakt van eerste klas eikenhout.

houten kapschuur met overkapping

houten_kapschuur_6 - Landelijke houten kapschuur met overkapping gemaakt van eerste klas eikenhout.