Prachtige larikshouten bijgebouw-Trainingsruimte in opdracht gekregen.

9 december 2015

In Dinteloord mogen wij volgende week een prachtige larikshouten bijgebouw plaatsen, die gebruikt gaat worden als trainingsruimte. Dit bijgebouw is geheel op maat gemaakt naar de wens van onze opdrachtgever. Alles wordt prefab voorbereid en in slechts enkele dagen compleet gemonteerd op een solide betonvloer.

Deze bijgebouw annex trainingsruimte is geheel geïsoleerd met hoogwaardige isolatie, de binnenzijde is afgewerkt met eerste klas geselecteerd larikshout. De buitenzijde wordt conform ons concept lariks gebinten met daartussen potdeksel rabbat. 

Na een lange vergunningstraject van dik een jaar, heeft de opdrachtgever begin oktober contact met ons opgenomen over de bouwplannen. Na een gedetailleerde prijsopgave en informatie, zijn wij langs gegaan in Dinteloord om de bouwplannen te bespreken. Aan de hand van dit gesprek is een 3d ontwerp opgezet, met daarbij alle wensen verwerkt. Na enkele details afgestemd te hebben, is de offerte opgesteld. Naast de bijgebouw mogen wij ook 3 larikshouten poorten en een eikenhouten tuinhuis leveren. Wij hebben nogmaals 2 keer met elkaar afgesproken om de details goed te bespreken, waarna een akkoord werd bereikt en de bouw van start kan gaan.

Op dit moment van schrijven worden de prefab elementen gefabriceerd, en het bijgebouw annex trainingsruimte compleet prefab gemaakt in onze werkplaats in Hardenberg. Volgende week gaat het op transport en wordt het in enkele dagen compleet gemonteerd, inclusief binneninrichting.

Wij zullen volgende week meer foto’s op de website plaatsen.

Ontwerp_Dinteloord_versie_4_1-4 - Prachtige larikshouten bijgebouw-Trainingsruimte in opdracht gekregen.

Ontwerp_Dinteloord_versie_4_1-2 - Prachtige larikshouten bijgebouw-Trainingsruimte in opdracht gekregen.

Ontwerp_Dinteloord_versie_4_1-3 - Prachtige larikshouten bijgebouw-Trainingsruimte in opdracht gekregen.

Ontwerp_Dinteloord_versie_4_1-6 - Prachtige larikshouten bijgebouw-Trainingsruimte in opdracht gekregen.

Ontwerp_Dinteloord_versie_4_1-3 - Prachtige larikshouten bijgebouw-Trainingsruimte in opdracht gekregen.

Aangepast_ontwerp_Binnenzijde_Dinteloord_1-2 - Prachtige larikshouten bijgebouw-Trainingsruimte in opdracht gekregen.