Houten dierenopvang met overkapping gemaakt van duurzaam eikenhout.

8 december 2015

Een houten dierenopvang met overkapping gemaakt van duurzaam eikenhout. De vraag van deze opdrachtgever was om een geïsoleerde houten garage te plaatsen die gebruikt ging worden als dierenopvang. Zij wilden graag hun egel opvang uitbreiden, en waren op zoek naar geschikte ruimte, die tevens een mooie uitstraling heeft en in de toekomst ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. 

Deze opdrachtgever woonde in een landelijke omgeving, met een grote tuin en aan de achterzijde een bos. Daar past een eikenhouten garage prima. Natuur komt overeen met de natuurlijke materialen die zijn toegepast zoals eerste klas eiken en larikshout. Naast deze natuurlijke materialen geeft de landelijke uitstraling van zowel de garage alsmede de omgeving een unieke uitstraling en sfeer.

Naar wens van deze opdrachtgever is deze houten dierenopvang geheel geïsoleerd met hoogwaardig isolatie. De binnenzijde is afgetimmerd met witte watervaste beplating, en tevens is er een keuken geplaatst met bijbehorende kasten.

In deze houten dierenopvang/garage zit een larikshouten vloer die tevens geïsoleerd is met hoogwaardig harde isolatieplaten. Deze vloer gaat optrekkend vocht tegen, en zorgt voor een droog en aangename temperatuur in de houten garage.

Alles is op maat gemaakt, en vooraf prefab gefabriceerd in onze werkplaats in Hardenberg. In slechts 3 dagen is alles gemonteerd en opgeleverd bij deze tevreden klanten in Deventer.

Naast de landelijke en sfeervolle uitstraling, bezit deze houten garage ook gezonde levens geur. Er zijn enkel eerlijke en duurzame materialen gebruikt. Deze materialen zijn allemaal onbehandeld, en hebben een lange tot zeer lange levensduur. Alle houtsoorten dragen het FSC keurmerk, zo proberen wij bij te dragen aan bescherming van de natuur en streven wij naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wilt u meer informatie, of eens een vrijblijvende inspiratie boek? Neem dan contact met ons op.

exclusieve_tuinhuis - Houten dierenopvang met overkapping gemaakt van duurzaam eikenhout.

Eiken_tuinhuis - Houten dierenopvang met overkapping gemaakt van duurzaam eikenhout.

robuuste_tuinhuizen - Houten dierenopvang met overkapping gemaakt van duurzaam eikenhout.

Duurzame_tuinhuis - Houten dierenopvang met overkapping gemaakt van duurzaam eikenhout.

Duurzame_tuinhuizen - Houten dierenopvang met overkapping gemaakt van duurzaam eikenhout.