Stijlvolle eikenhouten tuinhuisjes op maat gemaakt.

7 december 2015

Op zoek naar een eikenhouten tuinhuisje in uw tuin? Wij realiseren maatwerk tuinhuisjes, met duurzame en eerlijke materialen als eerste klas eiken en larikshout. Deze authentieke tuinhuisjes worden vooraf ontworpen, en geheel prefab in slechts 1 dag bij u geplaatst op een solide fundatie.

Juist bij kleinere tuinhuisjes en bergingen zijn verhoudingen erg belangrijk. Een houten tuinhuisje moet in verhouding staan met de tuin en omliggende bebouwing. Tevens zijn details erg belangrijk voor het eindresultaat. Daarom komen wij vooraf altijd ter plaatse om uw wensen te bespreken, de plaats te bezichtigen, en naderhand een ontwerp te maken in 3d programmering.

Wij werken enkel met duurzame en eerlijke materialen als eikenhout en larikshout. Deze houtsoorten zijn niet alleen duurzaam, maar u hebt naderhand ook geen onderhoud meer. U kunt het hout onbehandeld laten, en de natuur zijn werking laten doen, zodat het een schitterende zilvergrijze kleur krijgt.

Wanneer u in uw tuin zit, ruikt u de heerlijke geur van eikenhout. De prachtige ambachtelijke details die zijn terug te vinden in deze houten tuinhuisjes geven een unieke sfeer. 

Heeft u interesse, of wilt u eens inspiratie opdoen? Schroom niet en bel of mail geheel vrijblijvend. Wij kunnen u altijd gratis een inspiratieboek toe sturen.

tuinhuisjes - Stijlvolle eikenhouten tuinhuisjes op maat gemaakt.

tuinhuisjes_1 - Stijlvolle eikenhouten tuinhuisjes op maat gemaakt.

tuinhuisjes_2 - Stijlvolle eikenhouten tuinhuisjes op maat gemaakt.

tuinhuisjes_3 - Stijlvolle eikenhouten tuinhuisjes op maat gemaakt.

tuinhuisjes_4 - Stijlvolle eikenhouten tuinhuisjes op maat gemaakt.