Sfeervol genieten onder een nostalgische tuinkamer.

5 december 2015

Sfeervol genieten onder een nostalgische tuinkamer? Heerlijk genieten van het gezonde buitenlucht, met een terrasverwarmer of houtkachel zorgen dat de temperatuur behaaglijk is, zodat u er ook in het late najaar optimaal gebruik van kunt maken. De warme houtsoorten die zijn toegepast, zorgen voor een sfeervol en warmte volle sfeer en uitstraling. 

Als geen ander weten wij hoe belangrijk kwaliteit voor u is, daarom gebruiken wij voor deze nostalgische tuinkamers enkele duurzame en hoogwaardige materialen. Wij vervaardigen op traditionele wijze eikenhouten gebinten en kolommen met daartussen larikshouten wand elementen gepotdekseld toegepast.

Details maken uw nieuwe tuinkamer, daarom investeren wij veel tijd en aandacht in authentieke detaillering. Zo worden de eikenhouten gebinten en kolommen met pen en gatverbindingen in elkaar gezet. De doken worden ter plaatse in de gebinten geboord. 

Alles wordt op maat gemaakt geheel in afstemming en naar de wensen van de klant. Van start tot oplevering wordt u zorgvuldig begeleid, op de hoogte gehouden en eventueel deskundig geadviseerd. Vooraf wordt door middel van 3d ontwerp, alle details met u afgestemd. U kunt het gehele traject dus zorgeloos aan ons over dragen.

Wenst u meer informatie, of is een geheel vrijblijvend gesprek. Bel of mail ons dan, wij staan u graag te woord.

buitenkamers - Sfeervol genieten onder een nostalgische tuinkamer.

exclusieve_buitenkamer - Sfeervol genieten onder een nostalgische tuinkamer.

buitenkamers - Sfeervol genieten onder een nostalgische tuinkamer.