Luxe houten jacuzzi overkapping met Platdak.

27 augustus 2018
Luxe houten jacuzzi overkapping met Platdak.

Een prachtige houten jacuzzi overkapping waar u heerlijk in uw jacuzzi optimaal kunt genieten van het gezonde buitenleven. Wie wil het nu niet, de warmte van de jacuzzi en de uitstraling van deze prachtige overkapping geven de ultieme sfeer.

Een eikenhouten jacuzzi overkapping geeft u de luxe waar u naar op zoek bent, u kunt de overkapping naast een jacuzzi ook inrichten met een houtkachel, terrasverwarmers en eventueel een houten buitenkeuken. Een prachtige plek om na een werkdag op de lounge neer te ploffen, en te genieten van de warme avonduurtjes.

Deze houten jacuzzi overkappingen worden gemaakt van duurzame materialen als eerste klas eiken en larikshout. Daardoor hoeft u geen onderhoud, schilderwerk of beits meer te gebruiken. Het hout vergrijsd na verloop van tijd in een prachtige zilvergrijze tint.

Wij realiseren alles geheel op maat, vrijblijvend komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken, en maken aan de hand van uw wensen een 3d ontwerp en vrijblijvende prijsopgave. Elk onderdeel wordt tot in detail uitgewerkt, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Laat u inspireren door de talloze foto's, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

houten-jacuzzi-overkapping-600x450 - Luxe houten jacuzzi overkapping met Platdak.

Houten jacuzzi overkapping

jacuzzi-overkapping-1-600x450 - Luxe houten jacuzzi overkapping met Platdak.

Houten jacuzzi overkapping

jacuzzi-overkapping-venlo-600x450 - Luxe houten jacuzzi overkapping met Platdak.

Houten jacuzzi overkapping

jacuzzi-overkapping-600x338 - Luxe houten jacuzzi overkapping met Platdak.

Houten jacuzzi overkapping