Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

31 maart 2018
Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

Optimaal genieten van het gezonde buitenleven?

Optimaal genieten van het gezonde buitenleven?

Een houten tuinkamer verlengt uw buitenseizoen. Met een stijlvolle houten tuinkamer kunt u zorgeloos genieten van het gezonde buitenklimaat. De sfeer van een houten tuinkamer, in combinatie met de geur van eikenhout, geeft een oase aan rust. U proeft de charme van eerlijke en natuurlijke materialen.

Met een houten tuinkamer bent u voorzien van alle gemakken die u binnenshuis ook gewend bent. Uw loungeset staat droog en met terrasverwarmers of een houtkachel is het tot in de late avonduurtjes behaaglijk te houden. Kortom van alle gemakken voorzien. Bewust kiezen wij uw houten tuinkamer te maken van duurzame en onderhoudsarme materialen als eerste klas eiken en larikshout. Hierdoor is uw tuinkamer onderhoudsarm, bezit het een lange levensduur en wordt het door vergrijzing elk jaar mooier.

Met passie en ambachtelijk vakmanschap realiseren wij de houten tuinkamers degelijk. Niet de snelheid of aantal is voor ons belangrijk,maar de kwaliteit en exclusiviteit van uw nieuwe tuinkamer vinden wij belangrijk. Elk project is uniek en authentiek. Wanneer u plannen heeft, laat het ons weten! Wij ondersteunen en adviseren u graag in de oriëntatiefase. Daarna stemmen wij aan de hand van uw wensen het 3d ontwerp af. U krijgt een duidelijke offerte waarin alle materialen, prijscondities en levertijden in vermeld staan. Na akkoord ontzorgen wij u, en houden u op de hoogte van de voortgang en levering. Wij maken uw houten tuinkamer geheel prefab in onze modern uitgevoerde werkplaats. Daardoor heeft u geen bouwoverlast en bouwafval ter plaatse. In 2 dagen komen onze vaktimmermannen het geheel plaatsen bij u in uw tuin.

Laat u inspireren door de talloze foto’s en vraag vrijblijvend informatie, brochure of offerte aan.

houten-tuinkamer-1-600x450 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

Houten-overkapping-2-min-300x225 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

eiken-poolhouse-hoekmodel-8-300x200 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

tuinhuis-1-300x200 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

houten-tuinhuis-met-tuinkamer-1-300x225 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

Houten-Poolhouse-4-min-300x200 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

houten-overkapping-1-300x200 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

houten-kapschuur-met-tuinkamer-4-min-300x200 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

houten-tuinhuis-met-veranda-16-min-1-300x225 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

houten-overkapping-met-Groendak-1-1-300x200 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.

tuinhuis-met-veranda-hoekmodel-300x225 - Met een houten tuinkamer kunt u optimaal genieten van het gezonde buitenleven.