Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw, met overkapping voor jacuzzi, veranda met buitenkeuken en berging met Sauna. Plaats Rotterdam.

10 juli 2015

Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw, met overkapping voor jacuzzi, veranda met buitenkeuken en berging met Sauna. Plaats Rotterdam.

Bij oriëntatie gesprekken ter plaatse in strijen (Rotterdam), gaf de opdrachtgever voor dit ontwerp aan dat hij zonnepanelen op dak van deze eikenhouten bijgebouw wilden gaan plaatsen. Deze zonnepanelen wilde hij niet vanaf zijn woning kunnen zien. Daarbij is het van belang dat deze zonnepanelen op het zuiden (zon kant) wordt gesitueerd, met een zo effectief mogelijke hellingshoek van 15-20 graden.

Tevens was de tuin niet gelijkvloers en moesten er hoogte verschillen worden opgevangen. Dit is in het onwerp meegenomen door prachtige larikshouten vlonderdelen, geheel geisoleerd met xps harde isolatie. Deze larikshouten vlondervloer vangt niet alleen het hoogteverschil op, maar gaat ook optrekkend vocht tegen, en zorgt zodoende voor een aangenaam temperatuur/behaaglijkheid.

In het ontwerp is er rekening gehouden met bestaande infraroodsauna ,die ingebouwd wordt in de eikenhouten berging. De eiken overkapping voor deze berging is bedoelt om de jacuzzi onder te plaatsen. En aan de linkerzijde van deze eikenhouten bijgebouw komt een buitenkamer/veranda met eikenhouten buitenkeuken.

Kortom van alle gemakken voorzien, een luxe uitstraling, goede comfort en hoge kwaliteit en duurzaamheid. Deze prachtige eikenhouten hoekbijgebouw kan in alle formaten ontworpen worden, al uw wensen worden verwerkt in een prachtig 3d ontwerp.

Deze eikenhouten bijgebouw met overkapping en veranda wordt geheel prefab op maat gefabriceerd in onze werkplaats in Hardenberg, en in twee dagen geplaatst te Rotterdam, en alle overige plekken in Nederland, België en Duitsland. 

1-Hoek_tuinhuis_met_veranda_voorzien_van_zonnepanelen_(1) - Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw, met overkapping voor jacuzzi, veranda met buitenkeuken en berging met Sauna. Plaats Rotterdam.

2-Hoek_tuinhuis_met_veranda_voorzien_van_zonnepanelen_(2) - Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw, met overkapping voor jacuzzi, veranda met buitenkeuken en berging met Sauna. Plaats Rotterdam.

3-Hoek_tuinhuis_met_veranda_voorzien_van_zonnepanelen_(3) - Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw, met overkapping voor jacuzzi, veranda met buitenkeuken en berging met Sauna. Plaats Rotterdam.

4-Hoek_tuinhuis_met_veranda_voorzien_van_zonnepanelen_(4) - Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw, met overkapping voor jacuzzi, veranda met buitenkeuken en berging met Sauna. Plaats Rotterdam.

5-Hoek_tuinhuis_met_veranda_voorzien_van_zonnepanelen_(5) - Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw, met overkapping voor jacuzzi, veranda met buitenkeuken en berging met Sauna. Plaats Rotterdam.

6-Hoek_tuinhuis_met_veranda_voorzien_van_zonnepanelen_(6) - Ontwerp: Eikenhouten bijgebouw, met overkapping voor jacuzzi, veranda met buitenkeuken en berging met Sauna. Plaats Rotterdam.