Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).

11 juli 2015

Gisteren hebben onze vakmannen een prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst en opgeleverd in Breskens. (Zeeland). Geheel prefab geplaatst op een betonnen fundament. 

Deze eikenhouten tuinhuis met veranda is geplaatst op een gestorte betonnen fundament. De eikenhouten kolommen en liggers van deze tuinhuis met veranda zijn geheel op traditionele wijze met pen en gatverbindingen in elkaar gezet. Deze traditionele pen en gatverbindingen zorgen voor een sterke constructie, en een prachtig stukje zichtbaar vakwerk. Tussen deze eikenhouten kolommen en liggers zijn larikshouten wanddelen geplaatst. Deze larikshouten wanddelen van dit tuinhuis met veranda zijn gepotdekseld horizontaal uitgevoerd. Potdeksel wanden geven een landelijke uitstraling en combineert perfect met eikenhouten kolommen en liggers. Onder de eikenhouten veranda zijn de wandelementen aan de binnenzijde ook bekleed met geselecteerd larikshout. De deuren en ramen zijn gemaakt van eerste klas geselecteerd eikenhout, en afgemonteerd met nostalgisch zwart hang en sluitwerk. 

Op het dak zijn verbeterd hollandse dakpannen gelegd, de keuze voor deze dakpannen is gemaakt door zijn afmeting, authentieke look en hoge kwaliteit. 

De eigenaar van deze prachtige eikenhouten tuinhuis met veranda in Breskens, kan nu zorgeloos optimaal genieten van het buitenleven en de prachtige eikenhouten buitenkamer. Geen onderhoud en hoge duurzaamheid zorgt ervoor dat u er geen omkijken naar heeft. En met de geur en warmte die eikenhout bezit, kunnen deze bewoners nu tot in de late avonduurtjes heerlijk genieten.

Heeft u interesse, of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met onze firma op. 

 

 houten_tuinhuis_met_veranda_breskens_(1) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).

houten_tuinhuis_met_veranda_breskens_(3) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).

houten_tuinhuis_met_veranda_breskens_(5) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).

houten_tuinhuis_met_veranda_breskens_(7) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).

houten_tuinhuis_met_veranda_breskens_(9) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).

houten_tuinhuis_met_veranda_breskens_(11) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).

houten_tuinhuis_met_veranda_breskens_(13) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).

houten_tuinhuis_met_veranda_breskens_(15) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).

houten_tuinhuis_met_veranda_breskens_(17) - Stijlvolle eikenhouten tuinhuis met veranda geplaatst in Breskens (Zeeland).