Stijlvol Eiken Poolhouse

2 februari 2018
Stijlvol Eiken Poolhouse

Stijlvol Poolhouse: De perfecte plek voor ontspannen buitenleven. De eikenhouten poolhouse voegt extra allure toe aan uw tuin en is ideaal bij een zwembad. Het kan dienen als kleedruimte, maar ook als een sfeervolle locatie voor een tuinfeest of diner. Met een eikenhouten poolhouse kunt u ongedwongen genieten van het buitenleven, zelfs tot in de late avonduren, en proeft u de mediterrane sfeer van dichtbij.

Enkele kenmerken van een eikenhouten poolhouse:

 1. Kwaliteit en duurzaamheid:
  • De eikenhouten poolhouse getuigt van vakmanschap en wordt volledig op maat gemaakt met passie.
  • Door het gebruik van eersteklas eikenhout en larikshout is de poolhouse onderhoudsarm en heeft het een lange levensduur.
 2. Functioneel:
  • Ideaal voor genieten bij aangename temperaturen, zowel bij het zwembad als voor andere doeleinden zoals tuinfeesten, recreatie of ontspanning.
 3. Nostalgie:
  • Het gebruik van materialen geeft de poolhouse een nostalgisch karakter, met kenmerken zoals het ossenoog (een rond en ovaal raam), windveren op het dak en de pengatverbinding.

Deze open eikenhouten poolhouse wordt op maat gemaakt volgens uw wensen en eisen. Vooraf plannen we een vrijblijvend bezoek bij u ter plaatse om uw behoeften te bespreken, de mogelijkheden te verkennen en de locatie en tuinontwerp te bekijken. Onze ontwerpers zullen vervolgens op basis van dit persoonlijke gesprek een maatwerk ontwerp maken voor uw nieuwe houten tuinhuis. Meer over onze werkwijze kunt u hier lezen. Laat u inspireren door de vele foto’s in onze fotoboek.

Vooraf komen wij geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden door te nemen en ook niet onbelangrijk de locatie en tuinontwerp te bezichtigen. Aan de hand van dit persoonlijk (face to face) gesprek, gaan onze ontwerpers aan de slag om een maatwerk ontwerp te maken van uw nieuwe houten tuinhuis. Laat u inspireren door de talloze foto’s en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

99-Eiken_houten_poolhouse_Belgie_4-600x450 - Stijlvol Eiken Poolhouse