Tuinhuis met overkapping

14 februari 2019
Tuinhuis met overkapping

Met dit heerlijke voorjaarsweer, begint het buitenleven weer te kriebelen.
Na een dag werken heerlijk buiten neerploffen onder uw overkapping en genieten van het zonnetje en buitenleven.


Wie wil dat nu niet? Laat u inspireren door prachtige foto’s en informeer is naar de mogelijkheden.

houten-tuinhuis-met-overkapping-1024x683 - Tuinhuis met overkapping
Houten tuinhuis met overkapping
houten-tuinhuis-met-overkapping-1-1024x683 - Tuinhuis met overkapping

Houten tuinhuis met overkapping

Tuinhuis met overkapping

29 juni 2016

Tuinhuis met overkapping

Welkom bij Vechtdal Bouwsystemen, waar we de droom van een idyllische tuinervaring realiseren met onze prachtige eiken tuinhuizen voorzien van een sfeervolle overkapping. Het tijdloze karakter van ons eikenhouten tuinhuis met overkapping voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar creëert ook een oase van rust te midden van uw eigen tuin.

Onze tuinhuizen met overkapping worden vervaardigd met hoogwaardig eersteklas eikenhout en larikshout, waardoor ze niet alleen onderhoudsarm zijn, maar ook een langdurige levensduur garanderen. Bij Vechtdal Bouwsystemen geloven we in kwaliteit en maatwerk. Met passie en vakmanschap realiseren we tuinhuizen met overkapping die perfect aansluiten op uw wensen.

Laat uw verbeelding de vrije loop, want ons exclusieve tuinhuis met overkapping wordt volledig op maat gemaakt. Door gebruik te maken van duurzame en ecologisch verantwoorde materialen, zoals eiken- en larikshout, krijgt uw buitenverblijf een nostalgische uitstraling die de tand des tijds doorstaat.

Ons exclusieve tuinhuis met overkapping is opgebouwd uit een stevige eiken constructie, waarbij de larikshouten schaaldelen als gevelbekleding zorgen voor een warme en nostalgische uitstraling. Weinig onderhoud is vereist, zodat u vele jaren kunt genieten van een sfeervol en landelijk buitenverblijf.

Als u droomt van jarenlang genieten in een exclusief tuinhuis met overkapping, nodigen we u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u te begeleiden door het gehele proces, van ontwerp tot realisatie van uw nieuwe landelijke tuinhuis met overkapping - meer hierover zie werkwijze. Met behulp van ons geavanceerde 3D-ontwerpprogramma stemmen we nauwkeurig af op uw specifieke wensen, zodat uw exclusieve tuinhuis met overkapping een waar pronkstuk wordt in uw prachtige tuin.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:


     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met overkapping