Tuinhuis met tuinkamer groendak

19 november 2021
Tuinhuis met tuinkamer groendak

Dit houten tuinhuis met tuinkamer schittert al weer een hele tijd in de tuin van onze opdrachtgever. Het sedum groendak kleurt per jaargetijde mee. De berging aan de linkerzijde wordt gebruikt als hobby atelier, terwijl de ruime tuinkamer aan de rechterzijde een heerlijke plek is om te zitten. De vol-glazen schuifwanden aan de voorzijde zorgen dat u zelfs in koudere periodes heerlijk kunt genieten van uw tuinkamer. Geïnspireerd geraakt? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijk verder op deze website.

Houten-tuinhuis-met-tuinkamer-groendak-1024x910 - Tuinhuis met tuinkamer groendak

tuinhuis met tuinkamer ‘groendak’

3 augustus 2015

houten-tuinhuis-groendak - tuinhuis met tuinkamer 'groendak'

3_houten_tuinhuis_met_groendak - tuinhuis met tuinkamer 'groendak'

houten-overkapping-met-Groendak-19 - tuinhuis met tuinkamer 'groendak'

houten-overkapping-met-Groendak-18 - tuinhuis met tuinkamer 'groendak'

Type 'deluxe'

Proef de landelijk sfeer en de charme van ambachtelijke schoonheid met een eikenhouten tuinhuis van Vechtdal bouwsystemen. Wij realiseren maatwerk bijgebouwen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. De robuuste eikenhouten gebinten en kolommen geven de tuinhuizen met overkappingen een unieke landelijke uitstraling. Met oog voor authentieke details en ambachtelijk vakwerk krijgt uw nieuwe eikenhouten tuinhuis met overkapping een unieke uitstraling. Voor zowel grote als kleine eikenhouten tuinhuizen met overkappingen bent u hier op het juiste adres. Uw nieuwe bijgebouw wordt met uiterste zorg geheel prefab gemaakt in onze werkplaats. Daarna kunnen onze vakmannen het bij u plaatsen in 2 dagen.

 

 


Maatwerk

Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 


Materialen

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen als eerste klas eikenhout en larikshout. Door deze hoogwaardige materialen op de juiste manier toe te passen en te verwerken gaat uw nieuwe tuinhuis met veranda tientallen jaren mee. 


Ontwerp

Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda


Afspraak

Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 


Levertijd

Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:


     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - tuinhuis met tuinkamer 'groendak'