Tuinhuis met veranda deluxe

2 oktober 2023
Tuinhuis met veranda deluxe

Tuinhuis met veranda deluxe

Met de luxe variant eikenhouten tuinhuis met veranda hebt u een stijlvol bijgebouw op uw erf. De schoonheid van eikenhouten gebinten die op traditionele wijze met pen en gat verbinding in elkaar worden gezet geeft uw nieuwe tuinhuis een exclusieve uitstraling. Na verloop van jaren vermengd dit eikenhouten tuinhuis met veranda zich met de natuur en krijgt een zilvergrijze uitstraling. Daardoor geeft het een landelijke uitstraling.

Wanneer u interesse heeft, Kijk verder op onze site met talloze voorbeelden en inspiratie. #tuinhuis#tuininspiratie#veranda

Tuinhuis met veranda Deluxe

24 mei 2016

houten-tuinhuis-5 - Tuinhuis met veranda Deluxe

houten-tuinhuis-4 - Tuinhuis met veranda Deluxe

houten-tuinhuis-8 - Tuinhuis met veranda Deluxe

houten-tuinhuis-3 - Tuinhuis met veranda Deluxe

 

type Deluxe

Op zoek naar een tuinhuis dat niet alleen functioneel is maar ook een ware eyecatcher in uw tuin? Ontdek de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van onze eikenhouten tuinhuizen met veranda. Onze ambachtelijke meesterwerken zijn op maat gemaakt en getuigen van pure vakmanschap. De combinatie van eersteklas eikenhout en larikshout zorgt voor een ongekende levensduur, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw eigen oase van rust en sfeer in de buitenlucht.

Of u nu een elegante veranda wilt voor zomerse diners, een gezellige tuinkamer om te ontspannen of een praktisch tuinhuis voor opslag, onze eikenhouten creaties passen perfect in elk tuinontwerp. De authentieke pen- en gatverbindingen, het nostalgische hang- en sluitwerk en de natuurlijke vergrijzing van het hout voegen een vleugje landelijke charme toe aan uw buitenruimte.

Dus, laat de natuur uw tuin betoveren met de warmte en stijl van onze eikenhouten tuinhuizen. Neem een kijkje op onze website voor inspirerende foto's en informatie, en ontdek hoe u uw buitenleven naar een hoger niveau kunt tillen met de tijdloze elegantie van onze eikenhouten meesterwerken.

 

 


Maatwerk

Wij realiseren hoogwaardige eikenhouten tuinhuizen geheel op maat en naar de wens van de opdrachtgever. Elk project is uniek en behandelen wij met uiterste zorg, passie en aandacht. 


Ontwerp

Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prachtig 3d ontwerp, waardoor u een perfect beeld hebt van uw eikenhouten tuinhuis met veranda


Afspraak

Vooraf komen wij vrijblijvend bij u langs of nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken, u te voorzien van deskundig advies en eventueel een prijsindicatie. 


Levertijd

Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw tuinhuis binnen 3-6 weken realiseren. Wij staan voor onze afspraken, vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent, en welke datum de levering en montage plaats vindt.

Vraag: Inspiratieboek of prijsaanvraag:


     

     

    1-Vechtdal-BS-95-e1512037433320 - Tuinhuis met veranda Deluxe