Authentiek tuinhuis

22 januari 2018
Authentiek tuinhuis

Authentiek tuinhuis

Een luxe eikenhouten tuinhuis met veranda biedt veel mogelijkheden. Met het authentieke karakter van deze eikenhouten tuinhuizen met veranda geniet u volop van het buitenseizoen.

Haal de natuur terug in uw tuin door een prachtige eiken tuinhuis met veranda te plaatsen. Deze eiken bijgebouwen worden geheel op maat en naar uw wensen gemaakt, zo combineren ze luxe met gebruiksgemak.

Door duurzaam en hoogwaardig materiaalgebruik als eiken- en larikshout kenmerken deze tuinhuizen zich als karaktervol en robuust. Deze houten tuinhuizen brengen de natuur weer terug in uw tuin, geven u jarenlang sfeervol plezier en zijn bovendien onderhoudsarm.

Kenmerken: Landelijke uitstraling--Robuuste constructie--Ambachtelijk maatwerk--Nostalgisch hang- en sluitwerk

Wanneer u interesse heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en een digitaal of fysiek inspiratieboek opvragen. Tevens is het ook mogelijk om een prijsopgave of vrijblijvend gesprek op locatie aan te vragen. Één van onze vertegenwoordigers komt dan geheel vrijblijvend bij u ter plaatse om de situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en aan de hand daarvan, u te voorzien van deskundig advies.

Naast deze mogelijkheden bent u uiteraard ook altijd welkom bij onze vestiging om onder genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.

tuinhuis-1-600x400 - Authentiek tuinhuis

tuinhuis-4-600x400 - Authentiek tuinhuis

tuinhuis-6-600x400 - Authentiek tuinhuis

tuinhuis-7-600x400 - Authentiek tuinhuis

tuinhuis-8-600x400 - Authentiek tuinhuis

tuinhuis-9-600x400 - Authentiek tuinhuis

tuinhuis-10-600x400 - Authentiek tuinhuis

tuinhuis-11-600x400 - Authentiek tuinhuis