Houten tuinkamer met stalen kozijnen.

17 januari 2018
Houten tuinkamer met stalen kozijnen.

Een sfeervolle eikenhouten tuinkamer is voor levensgenieters met smaak. Deze stijlvolle eikenhouten tuinkamer is een verlengstuk van uw woongenot en buitenseizoen. Met uw gezin of vrienden kunt u zomers tot de late uurtjes genieten van de charme en sfeer van deze prachtige eikenhouten tuinkamer.

De tuinkamers zijn voorzien van stalen kozijnen en deuren. Deze stalen deuren worden geheel op maat gemaakt en geplaatst tussen de eiken gebinten. De combinatie tussen eiken gebinten en stalen kozijnen geeft uw tuinkamer allure.

Door klantgericht werken, oog voor details en ambachtelijk vakmanschap onderscheiden wij ons in de markt en bent u op het juiste adres voor exclusief maatwerk. Uw wensen staan centraal in het ontwerp.

Om uw wensen snel te realiseren en tevens te zorgen dat u weinig bouwoverlast heeft, maken wij de tuinkamer geheel prefab op maat in onze werkplaats te Hardenberg. Het geheel wordt als een bouwpakket afgeleverd bij u ter plaatse en in slechts 2 dagen compleet gemonteerd. Wij verzorgen alle bouwfasen: tekeningen, berekeningen, vergunningen, fundatie, dakwerk en zinken goten, afbouw binnenzijde. Wij ontzorgen u dus volledig.

Contact:
Wanneer u meer informatie wenst, of eens een vrijblijvend gesprek. Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Tevens is het mogelijk een brochure bij ons op te vragen waarin meerdere referentieprojecten zijn opgenomen.
Wij kijken met belangstelling uit naar uw reactie,

houten-tuinkamer-1-600x450 - Houten tuinkamer met stalen kozijnen.

houten-tuinkamer-2-600x450 - Houten tuinkamer met stalen kozijnen.

houten-tuinkamer-3-600x450 - Houten tuinkamer met stalen kozijnen.

houten-tuinkamer-4-600x450 - Houten tuinkamer met stalen kozijnen.

houten-tuinkamer-5-600x450 - Houten tuinkamer met stalen kozijnen.

houten-tuinkamer-6-600x450 - Houten tuinkamer met stalen kozijnen.

houten-tuinkamer-7-600x450 - Houten tuinkamer met stalen kozijnen.