Houten schuur met overkapping

15 januari 2018
Houten schuur met overkapping

Eikenhouten schuur met overkapping

Een eikenhouten schuur met grote overkapping is een meerwaarde op uw erf. De prachtige authentiek uitstraling van deze houten schuur met overkapping geeft uw tuin een sfeervol karakter. Door gebruik te maken van hoogwaardig en duurzame materialen als eersteklas eikenhout en larikshout heeft uw nieuwe landelijke eikenhouten schuur met overkapping een uitzonderlijk lange levensduur van tientallen jaren.

Bij ons bent u verzekerd van ambachtelijk maatwerk. Zoals u op de foto's ziet worden de eikenhouten gebinten met traditionele pen en gat verbindingen in elkaar gezet. Een ambachtswerk die uniek is. Verder realiseren wij uw nieuwe eikenhouten schuur met overkapping geheel naar uw wensen. Door ervaring en vakkennis kunnen wij u optimaal informeren en adviseren over de mogelijkheden.

Deze eikenhouten schuur met overkapping is in elk gewenste afmeting, indeling en uitvoering te verkrijgen. Wij realiseren deze eikenhouten schuren met overkapping geheel op maat naar uw wensen. Vooraf ontvangt u geheel vrijblijvend een 3d ontwerp die gemaakt is op basis van uw wensen en uw tuininrichting.

 

houten-kapschuur-met-overkapping-1-600x400 - Houten schuur met overkapping

 

houten-kapschuur-met-overkapping-2-600x400 - Houten schuur met overkapping

 

houten-kapschuur-met-overkapping-3-600x400 - Houten schuur met overkapping

 

houten-kapschuur-met-overkapping-4-400x600 - Houten schuur met overkapping

 

houten-kapschuur-met-overkapping-8-min-1-600x400 - Houten schuur met overkapping

 

houten-kapschuur-met-overkapping-8-min-2-600x400 - Houten schuur met overkapping