Eiken bijgebouw Rotterdam

29 februari 2024
Eiken bijgebouw Rotterdam

Nieuw Bijgebouw in Rotterdam!

Gisteren hebben onze vakmannen een prachtig bijgebouw opgeleverd in Rotterdam!  Dit schitterende bijgebouw is voorzien van een gezellige tuinkamer, waar onze klant het hele jaar door kan genieten van ontspanning en gezelligheid.

De tuinkamer wordt voorzien van een buitenkeuken, een sfeervolle openhaard, een comfortabele loungeset en een stijlvolle eettafel. Bovendien is er gedacht aan alle gemakken met een geïntegreerd toilet, badkamer en washok. In de tuinkamer is een houten geïsoleerde vloer gelegd zodat de klant geen last heeft van optrekkend vocht.

Om de stevige basis te leggen, kozen wij voor schroefpalen in de kleigrond, met daarop prachtige hardstenen sokkels. De constructie zelf is vervaardigd uit robuust eikenhout en aan de voorzijde afgewerkt met schitterende volglazen schuifwanden. Rondom is een overstek voorzien met prachtige eiken sierklossen.

De klant gaat zonnepanelen aanbrengen op het dak van dit bijgebouw. Voordeel van zonnepanelen op dit bijgebouw is dat we kunnen zorgen met de ligging voor optimaal rendement en eveneens de panelen achter de boeideel kunnen wegwerken. Wij bedanken voor het vertrouwen en de gastvrijheid van onze opdrachtgever en wensen hen veel succes met het inrichten van hun nieuwe ruimte!

Heb jij ook plannen voor een bijgebouw? Of wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons.

Eiken-bijgebouw-met-tuinkamer-768x1024 - Eiken bijgebouw Rotterdam
Eiken bijgebouw met tuinkamer
Eiken-bijgebouw-met-toilet-768x1024 - Eiken bijgebouw Rotterdam
Eiken bijgebouw met toilet
Eiken-tuinkamer-768x1024 - Eiken bijgebouw Rotterdam
Eiken tuinkamer
Eiken-bijgebouw-met-tuinkamer-4-768x1024 - Eiken bijgebouw Rotterdam
Eiken bijgebouw met tuinkamer 4