Houten tuinpaviljoen

20 februari 2024
Houten tuinpaviljoen

Houten tuinpaviljoen aan het water!  Op een prachtige locatie hebben we dit stijlvolle paviljoen gebouwd, helemaal op maat en naar de wensen van onze opdrachtgever.

Het paviljoen dient als een ontspannende plek en atelier om in te werken. Het is volledig afsluitbaar met dubbele deuren en kan worden verwarmd met een houtkachel, zodat je er ook tijdens koudere dagen comfortabel kunt verblijven. Aan de voorkant hebben we een luifel toegevoegd met een traditioneel vakwerkspant voor een extra touch.

Dit houten tuinpaviljoen is louter gemaakt van duurzame materialen zoals eiken en larikshout. De verbindingen op traditionele wijze met pen en gatverbindingen en het dak afgewerkt met gebruikte dakpannen. Daardoor is de tuinpaviljoen duurzaam en ecologisch verantwoord.

Een houten tuinpaviljoen is goed te isoleren en daardoor ook in de winter te gebruiken. Daarnaast is het voordeel van een geïsoleerde tuinpaviljoen dat de vocht wordt gereguleerd.

Door maatwerk te leveren kunnen wij vooraf uw wensen vertalen in een ontwerp. Dit ontwerp wordt uitvoerig met u afgestemd zodat alle details vooraf duidelijk zijn. Vervolgens maken wij uw tuinpaviljoen als prefab bouwpakket hier in de werkplaats en plaatsen het ter plaatse in enkele dagen. In de offerte fase zorgen wij dat de prijs van uw nieuwe tuinpaviljoen duidelijk is vermeld, en de condities in de offerte zijn opgenomen. Vraag vrijblijvend een prijs voor uw tuinpaviljoen aan.

Wij staan voor luxe houtbouw producten dus moeten de toegepaste materialen van een hoogwaardig niveau zijn. Wij selecteren daarom altijd het hout uit, en zorgen dat de kwaliteit voorop staat.

Het dak is afgewerkt met gebakken oude dakpannen en heeft zinken dakgoten voor een duurzame afwerking. Op zoek naar een werkplek of relaxruimte in je tuin? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijk verder op onze site.

Quendalure17 - Houten tuinpaviljoen
Houten tuinpaviljoen
Quendalure21 - Houten tuinpaviljoen
Houten tuinpaviljoen
Quendalure11 - Houten tuinpaviljoen
Houten tuinpaviljoen