Eiken Poolhouse Maatwerk.

11 april 2018
Eiken Poolhouse Maatwerk.

Een prachtige eikenhouten poolhouse gelegen aan uw zwembad verrijkt uw buitenleven. Met prachtige zomerse temperaturen kunt u na het zwemmen optimaal genieten onder uw eikenhouten poolhouse. U proeft de sfeer van tijdloze schoonheid! Met deze houten poolhoue kunt u tot in de late avonduren genieten van het buitenleven. Terrasverwarmers of een houtkachel geven u op de koelere avonden extra warmte waardoor u optimaal kunt geniet van de sfeer die een eikenhouten poolhouse geeft.

Heerlijk ontspannen genieten van de zomerse dagen, en het gezonde buitenleven? Met een luxe eikenhouten poolhouse kunt u deze zomer optimaal genieten van het buitenleven. Na een verfrissende duik in uw zwembad, kunt u heerlijk op uw lounge uitrusten. Met een boek of tijdschrift, heerlijk relax, zorgeloos en ontspannen zitten. Met een eikenhouten buitenkeuken en barbecue bent u van alle gemakken voorzien.

Een eikenhouten poolhouse kunt u gebruiken voor meerdere doeleinden. Zowel een tuinfeest, recreatie plek, of relaxruimte zijn uitermate goed toepasbaar. Deze eikenhouten poolhouses worden geheel op maat gemaakt, voorzien van fundatie, vloer, inrichting, buitenkeuken en sanitaire voorzieningen. De charme van een eikenhouten poolhouse proeft u elk jaargetijde. Laat de geur van eikenhout bij u binnendringen en ervaar de tijdloze schoonheid van eikenhouten gebinten.

Elk project is bij ons een uniek project. Maatwerk is voor ons standaard, en elke keer weer een grote passie en uitdaging. Kwaliteit gaat samen met maatwerk en deze twee begrippen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren u graag in het realiseren van uw eikenhouten poolhouse. Door moderne 3D programmering kunnen wij uw nieuw te bouwen poolhouse ontwerpen en geheel realiseren naar uw wensen. Heeft u interesse in de mogelijkheden, of wilt u eens eén van deze prachtige referentieprojecten bekijken?

poolhouse-600x400 - Eiken Poolhouse Maatwerk.

poolhouse_1-600x400 - Eiken Poolhouse Maatwerk.

poolhouse_2-600x400 - Eiken Poolhouse Maatwerk.