Eiken tuinhuis met groendak

30 januari 2018
Eiken tuinhuis met groendak

Stijlvol Tuinhuis met Landelijke Uitstraling en Sedum Groendak!

Ontdek de perfecte harmonie tussen eikenhout en een sedum groendak, waarmee dit tuinhuis niet alleen een landelijke charme uitstraalt maar ook ecologisch verantwoord is.

Enkele kenmerken van een eiken tuinhuis met groendak:

 1. Duurzaam en Ecologisch:
  • Het duurzame groendak, ook bekend als sedumdak, bestaat uit vetplanten. U kunt kiezen uit 13 verschillende soorten vetplanten die gedurende elk seizoen de kleur van uw groendak veranderen.
  • Het gebruik van duurzame materialen maakt het geheel ecologisch verantwoord, met een zeer lange levensduur.
 2. Kwalitatief & Onderhoudsarm:
  • Eersteklas eikenhout zorgt ervoor dat uw nieuwe tuinhuis met houten overkapping onderhoudsarm is.
  • Het groendak wordt voorzien van een waterkerende laag en drainagevoorzieningen, waardoor het zichzelf voorziet van regenwater. Onderhoud aan het groendak is minimaal.
 3. Heerlijk Geïsoleerd:
  • Naast de natuurlijke uitstraling biedt het groendak isolatievoordelen. Het houdt de zomerse warmte ’s avonds lang vast, en aan de binnenzijde zorgt het voor een heerlijke natuurlijke geur, alsof u zich in de natuur of een bos bevindt.
 4. Maatwerk en Kwaliteit:
  • Onze vakmannen realiseren uw tuinhuis met buitenkamer met passie en vakmanschap, op maat gemaakt volgens uw wensen en eisen.

Deze eikenhouten tuinhuizen worden op maat gemaakt. Vooraf plannen we een vrijblijvend bezoek bij u ter plaatse om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden te verkennen en de locatie en tuinontwerp te bekijken. Onze ontwerpers gaan vervolgens aan de slag met een persoonlijk (face-to-face) gesprek om een maatwerk ontwerp te maken van uw nieuwe houten tuinhuis.

Laat u inspireren door de vele foto’s hieronder of in onze fotoboek, en neem geheel vrijblijvend contact op.

DSC07857_DxO-600x400 - Eiken tuinhuis met groendak

DSC07867_DxO-600x400 - Eiken tuinhuis met groendak

DSC07869_DxO-400x600 - Eiken tuinhuis met groendak